Szűz vagyok, kinyaltam tegnap a barátnőmet, és elég jó volt neki azt mondta. Kb 13x ment el, volt olyan hogy 1 perc alatt 2x. Nem csináltam neki órákig kb 25 perc volt az egész. Ez jó arány? Jól csinálom?
Azt mondta hogy meg nem mondaná hogy szűz vagyok pedig eddig még csak 1x csináltam ilyet.
Várom a válaszokat köszi :)
20F
nem jól fogalmaztam. 2x20 perc volt és úgy ment el 13x.
amellett itt nincs értelme kamuzni mert mit érek vele?
Az a vicc, hogy egyikőtök sem tudja, hogy mi az az orgazmus. :DDDD Jól egymásra találtatok ti két hülye!
20 évesen még szűz vagy? Hahaha
Fejezd már be, csak magadat járatod le...
Ilyen nem létezik! A barátnődnek(aki szerintem egy 15körüli kiscsaj), fogalma sincs arról, hogy milyen az orgazmus. Szépen elhitette veled, hogy mekkora ász vagy. lol
Ha nem te, akkor a csaj kamuzik! Amúgy hány éves?
Azon meg hogy szűz, mi a nevetséges?
Na, ez kizárt. Én már a harmadik orgazmus után szólok, hogy b@szod állj le, mert nem bírom!
21/L
2-3 orgazmus után a többi már nem is esik annyira jól...
13x meg tuti nem lehet elmenni ennyi idő alatt, főleg úgy, hogy csak kinyaltad...
Ennyi orgazmus 2 hétre is elég lenne....
Aranyom te nagyon nem vagy "felvilágosulva" !:DD Nyalhatod te egész éjjel is, akkor sem fog 13x elmenni.
Kicsit utána kéne legalább olvasni a dolgoknak...
Egyébként ezért van az, hogy csomó pasi észre sem veszi hogy nem bírja kielégíteni a nőjét, azt hiszi hogy "hű de jó voltam", aztán közben meg egy nulla. Neked is és a barátnődnek is gratula!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!