Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, kinyaltam tegnap...

Szűz vagyok, kinyaltam tegnap a barátnőmet, és elég jó volt neki azt mondta. Kb 13x ment el, volt olyan hogy 1 perc alatt 2x. Nem csináltam neki órákig kb 25 perc volt az egész. Ez jó arány? Jól csinálom?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy meg nem mondaná hogy szűz vagyok pedig eddig még csak 1x csináltam ilyet.

Várom a válaszokat köszi :)

20F

2012. jan. 23. 13:28
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
92%
13* összerándultak az izmai az orgazmus alatt. Ez lehet.
2012. jan. 23. 15:24
 22/52 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
92%

Sírooooook :D Apám neked lövésed sincs a női orgazmusról, de a barátnődnek se! Vannak olyan nők, akik nagyon érzékenyek (értsd: szinte bármitől elélveznek), de mint írta is egy válaszoló: kb a 3-4 után lehet pofán vágott volna, ugyanúgy mint a nők 90%-a! Plusz egy jó tanács: egyszer élvezzen el, de akkor...

22/F

2012. jan. 23. 15:51
 23/52 anonim válasza:
66%

Sorozatos orgazmusról még nem hallottatok???

Ha egy nőt megfelelően felizgatsz, bármennyiszer képes elélvezni, akár 1 vagy több órán át folyamatosan is. Persze ez rengeteg tényező függvénye, de létezik.

2012. jan. 23. 16:16
 24/52 tevetke ***** válasza:
100%
De hallottunk, de annak tekintetében, hogy ilyen tapasztalatlanok ezt a verziót szerintem mindenki elvetette magában...
2012. jan. 23. 16:39
 25/52 anonim ***** válasza:
65%
arrol hallottál amikor egy srác egy éjszaka alatt 21 szer verte ki és belehalt? egy orgazmus annyira igénybeveszi a szervezetet, hogy 25 perc alatt 13 meg is ölné a csajt...
2012. jan. 24. 00:16
 26/52 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem, ha ezt az irániak vagy a kínaiak megtudják simán klónozni fognak....:-))))
2012. jan. 24. 14:49
 27/52 martinka000 válasza:
85%
Hát komám, arról meg azért hallani lehet, meg tapapsztalni is, hogy a nők kiba***ott jól tudják színlelni az orgazmust. Mivel mi nem vesszük észre(általában), hogy valóban elmentek-e. Tehát, átlettél ba*va, mint az állat.
2012. jan. 24. 18:05
 28/52 anonim ***** válasza:
87%
Sokak szerint nincs lehetetlen, de ez nagyon az!
2012. jan. 24. 18:44
 29/52 anonim válasza:
100%
hát vagy nem tudja mi az az orgazmus vagy simán akkart emelni az önbizalmadon. MIkor el vesztettem a szüzeségem nekem is azt mondta hogy nagyon jo volt hogy x-szer volt orgazmusa . pár honap mulva be valota hogy egyszer se volt neki de mivel tudta hogy ez az első nekem nem akkart hogy csalodjak magamba:P amugy ö tanitott meg mindenre annó:_d
2012. jan. 26. 02:09
 30/52 anonim ***** válasza:
83%
ezt a 13-at golyós abakusszal számoltad? amúgy én is dicsekedhetnék hogy az első alkalommal az én barátnőm se hitte el hogy szűz vagyok, már rá eresztettem a bennem felgyűlt feszültséget :) ne legyél annyira egoista, nem kell mások előtt felvágni, abból úgyis az lesz hogy letörik a szarvad. örülj a saját eredményeidnek, és ehhez képest értékeld önmagad!
2012. jan. 26. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!