Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet szeretném meglepni egy arany vagy ezüst ékszerrel. Mennyibe kerül egy nyaklánc vagy karkötő?
Figyelt kérdés
Mindkettő félét irjátok le (arany ezüst)
Tudom, hogy vastagságtól meg még sokmindentől függ
de egy ilyen vékonyabb féle mennyibe kerül?
16/F
2009. jún. 22. 19:44
1/5 anonim válasza:
Figyi szerintem könnyebb dolgod lenne ha elmennél egy ékszerboltba és ott körülnéznél. Sokféle van más áron és más városban különbözőek is. Illetve az akciók is.
2/5 anonim válasza:
Arany grammja: 3000Ft-tól
Ezüst grammja: 40-100Ft
ez a tört anyagra vonatkozik, megmunkált darab ennél jóval több.
3/5 anonim válasza:
az ezüst olcsóbb:D egy vékonyabb ezüst nyaklánc kijön kb 3-4 ezerből is. az arany ennek triplája kb.
ezüst kartkötő olcsóbb, lehet már venni 2ezerért is. arany szintén kb a triplája. ezek a vékonyabb típusokra vonatkoztak.
4/5 anonim válasza:
Ezüstöt már én is vettem párszor, szerintem nem kéne aranyba belefognod, attól nem lesz jobb :) Inkább vegyél a kb 3000-5000 Ft-os ezüst karkötő vagy nyaklánc mellé egy rózsát! Sokkal nagyobb gesztus, mint egy 20-30 ezer forintos arany ékszer :)
5/5 anonim válasza:
Hááát.. én egyszer indultam el így de rájöttem, hogy olyan kifinomult ízlésem van, hogy ami nekem tetszik az egyből többszázezres tétel.... fel is adtam.. én ehhez igazából csak ennyit tudok hozzászólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!