Miért van az, hogy ha a szüzesség elvesztéséről van szó akkor mindenki még a szakemberek és a média is csak a lányok oldaláról keözelíti meg az egészet?
Mintha a fiúknak,legalábbis egy nagy részüknek nem lenne fontos kivel,mikor hogyan.
Nekünk miért nem adnak tanácsokat? Mi hogy kűzdjük le a szüzesség elvesztéséhez vezető utat?
A mi érzéseink félelmeink nem is számítanak?
Vanna akiknek bizony gondot okoz ez az egész.
És mindehol csak az olvasni,hogy a lányoknak erre kell figyelni,annak adják oda magukat.
Mi is parázunk az első sextől!
Miért hiszik azt,hogy nekünk csak úgy magától megy ez az egész?
Sok hozzászólás különböző forumokon is azt sugaljja,hogy a lányok szerint sem nagy ügy a fiúknak az első.
Miért hiszik ezt rólunk?
20:16 vagyok.
:-)) Lehet,hogy azért,mert én inkább a nők körébe tartozom és nem a lányok csoportjába??És tudom,hogy milyen a gátlásosság??
18:28 vagyok
"Különben is szeretitek ha lekizik nektek a fiútok? akármiről."
Először erre válaszolnék. Nyilván nem lehet általánosítani, mert különbözőek vagyunk, én csak a környezetemről tudok írni. Sok lány ismerősöm/osztálytársam mondta, akinek korunkbeli barátja volt, de szakítottak és utána nálunk idősebbekkel hozta össze őket a sors, hogy bár nagyon szerették a fiatalabb exüket, az idősebbekkel egyszerűen jobban lehet beszélgetni. Az idősebbek (huszonévesek és azon felül) általában sokkal többet beszélgettek velük, lelkiztek, nem félnek beszélgetni akár órákat az érzéseikről, a világnézetükről, akármiről. És nekem is ez a tapasztalatom a barátommal kapcsolatban. Én (és a legtöbb ismerősöm) nem tudnánk meglenni enélkül. Ha a kapcsolatomban ez a sokatbeszélgetőslelkizősegymástmegértősmeghallgatós dolog nem lenne mindennapos, én bizony azt érezném, hogy oké, van egy szeretőm és kb ennyi. Nem azt mondom, hogy minden nap síri hangon kell fejtegetni az érzéseidet, de szerintem érted.
Mégegyszer mondom, hogy a magabiztosság nem egyenlő a félelem hiányával! Legyél magabiztos a döntéseidben, legyen magabiztos a kisugárzásod, nyújts védelmet a lánynak, de attól még félhetsz attól, hogy nem áll fel vagy akármitől. Legyél nagyon nyitott mindenre, figyelj és tanulj a szexben és akkor észre sem veszed és már abban is magabiztos lehetsz. Szerintem pont azon van a hangsúly, hogy a felek magabiztosan tudjanak beszélni a szexről (is) és magabiztosan vállalják a vágyaikat, félelmeiket, ne féljenek tanítani egymást. Ha ezt megoldják, akkor egyszerűen nem lehet baj, mert akármit tudnának kezelni. Persze ehhez kell egy hasonló gondolkodású lány partner. de szerintem egy normális kapcsolatot kereső nő ilyen. Ez a saját érdeke is. Ha viszont csak arra utazol, hogy legyél túl az első szexen, akkor nem tudok mást, játszd meg magad. Mert ez egy szerep, hogy "nem félek semmitől, nem mutathatom ki". Biztos sok lánynak meg ez kell, de én nem javaslom. Bár akár még jól is elsülhet a dolog, de mi van ha nem és ahogy te mondtad a lelki következmények. Ezért jobb, ha olyan nőre utazol, aki az első kategóriába tartozik. Meg persze van egy 3. is, az idősebb, tapasztalt nő, akinek pont az fétise, hogy tapasztalatlan férfiúkat avat be és ezt élvezi és büszkeséggel tölti el. Sors kérdése, hogy melyikbe botlassz bele, csak keresgélj és legyél nyitott mindenre, mert soha nem tudhatod.
Igen, a nem alkalmi kapcsolatban is fontos az élvezet, de ahol szerelem van, ott az első számú szempont, hogy közel lehetsz ahhoz, akit szeretsz, és abból kifolyólag jön az élvezet is és nem gond, ha csak pár alkalommal később. Ez a nagy különbség.
"Ahhoz,hoogy a sexuális félelmeimről beszélgesseg már elég bizalmas kapcsolat kell.
Én arra gondoltam,hogy még mielőtt szóba jön a szex és beszélsz egyéb félmeidről,bizonytalannak lát akkor már csökkennek az esélyek,igaz? Nem túl vonzó?"
De épp ez az, ha eljutsz valakivel egy olyan bizalmas szintre, hogy erről beszélgetsz vele, akkor ott már nincs olyan, hogy kiröhög vagy kiábrándul belőled, mert félsz.
De milyen más félelmekre gondolsz? Pl?
"ha érzelmileg negtívan érinti a fiút az is rosszul hat ki a továbbiakra.éppúgy elmehet a kedve,nem?"
De pl mi érinti negatívan, mi történik?
06-05 20:16
És hol találok magamnak idősebb,tapasztaltabb nőt??
06-06 12:03
Elárulod hány éves vagy?
A 3. kategóráat nem tartom rossznak csak ott nincsenek érzelmek.Bár el tudom képzelni,de nem az igazi.Viszont sokkal jobb lehet,mint egy éretlenebb kevésbé tapasztalt türelmetln lányal.A probléma,hogy azok akik korben hozzám illenek már mind tapasztaltak.Akár nagyon is.
Szeretném ha az elsőnél több lennepuszta testiségnél.Olyan lánnyal legyen az első.Csak közben meg elmegy az idő. Tanácsolták már,hogy legyek rajta túl akárhogy. Olyan fontos? Vagy annyira jó? Más lenne tőle az életem? Miért kell/ene? vagy mert kifutok az időből,ami meg is történt.
>>de ahol szerelem van, ott az első számú szempont, hogy közel lehetsz ahhoz, akit szeretsz, és abból kifolyólag jön az élvezet is és nem gond, ha csak pár alkalommal később. Ez a nagy különbség. <<
Na én valami ilyesmit akarok. Olyan lányal történjen meg akihez szeretek közel lenni.És nem rögtön bele hanem legyen előzménye is. ismerkedni a másikkal a testével.
Bevallom nem arra gondolok,hogy az első legyen az utolsó is,az igazi. Több legyen,mint testiség.Tartosn valameddig a kapcsolat. Férfi vagyok snem tagadom,hogy szeretnék majd másképp is tapasztalatot gyűjteni de elsőre így lehet a legtöbbet tanulni rólatok lányokról,kapcsolatról,sexről. Egy barátnővel biztos könyebb lenne
Milyen más félemekre?--Hogy elég vagyok-e neki?Kellek-e?
stb. hogy határozatlan vagyok
>>"ha érzelmileg negtívan érinti a fiút az is rosszul hat ki a továbbiakra.éppúgy elmehet a kedve,nem?"
De pl mi érinti negatívan, mi történik?<<
pl ha közli hogy inkább hagyjuk mert szűz vagy?Kidrül és lelép, hA kinevet.,ha a hátam mögöt kibeszél,hogy mennyire nem volt jó
Engem az érezlmi része jobban aggaszt. Nem akarok fizetni érte,nem akarom,hogy üresség legyen bennem utána-mondjuk 3-as kategória-aztánmehetek haza.nem félrészegen szeretém,és nem úgy,hogy a lánynak van egy szabad délutánja és mutat nekem valamit-bár ez fantázia ébresztő :-)
Én emlkezni akarok rá,közben a szemébe nézni és azt átni,hogy azért élvezi,mert velem csinálja.
A fiúk nem szoktak ilyenek lenni.Normális vagyok?
Lehet,hogy mégis annak van igaza aki azt mondja,hogy vessem bele magam és majd találok valakit? Adidig meg tapasztalatot gyűjtök?
De ha nem vagyok tapasztalat a sexben,hogy legyenek kalandjaim. Úgy lehet a legjobb tapasztalatokra szeret tenni ahogy azt vázoltam. nem igaz?
Szia
Bár nem én vagyok akinek szántad az írásod, de szerintem normális vagy. Én is ilyen vagyok.31/f
Elárulom, 18. Megjegyzem, megtiszteltetés hogy elgondolkozol a válaszaimon, pedig az írásaidból az derül ki számomra, hogy kb kétszer annyi idős vagy, mint én. Egyébként lehet, hogy szexuálpszichológusnak fogok tanulni, bár ez még nem biztos, de komolyan érdekel a dolog. :) Szóval, ha bármiben is eredménnyel segíthetek, az már nagy szó nekem.
Szerintem egy 3. kategóriás nő kéne neked. Csak persze nem olyan könnyű találni.
"Tanácsolták már,hogy legyek rajta túl akárhogy. Olyan fontos? Vagy annyira jó? Más lenne tőle az életem? Miért kell/ene? vagy mert kifutok az időből,ami meg is történt."
Szerintem azért mondják, és az lenne az előnye, hogy így most nagyon rágörcsölsz és ezt az érzést/feszültséget feloldaná. Az önbizalmad is megnőne szerintem. Az élet rövid, az az igazság... Az, ha az elsőnél rábízod magadat egy tapasztaltabb valakire (nem prostira gondolok v ilyesmire), lazán fogod fel, ellazulsz, figyelsz és tanulsz, az nem zárja ki azt, hogy utána ne életed szerelmével csináld. Nem fog lenézni érte, hogy mért nem vele volt az első. Szerintem meg lehet azért állapítani egy kis beszélgetés után valakinek az intelligencia szintjét, tehát ha odafigyelsz, akkor elég kicsi rá az esély, hogy egy bunkó csajjal kerülj össze, vagyis a negatív lelki hatás esélye is minimális. MErt szerintem egy fiúnak attól lehet rossz az első, ha bunkó a lány, és leszólja, lenézi amiért bénázik esetleg. Ha olyannal vagy, aki rendes (akkor is ha nem kapcsolat vagy szerelem), akkor nem lesz semmiféle rossz kihatása a jövődre. Mert istenem, ha fizikailag nem sikerült valami jól, de a csaj nem problémázik, akkor mi van? Semmi. Legközelebb jobb lesz, hiszen neked nem fájhat vagy ilyesmi. Ne bánd meg, mert felesleges. Mindezzel ellentétben én amellett vagyok, hogy jobb az ember szerelmével az elsőt, de szerint felnőtt korban, ha úgy érzed kicsit elkéstél, akkor ez már nem olyan lényeges. Csak amit az előbb írtam. Szerintem egy icipicit vedd lazábbra a dolgot, nagy dolog, de azért mégsem annyira. Akármi történjen is, nem fogja elrontani a jövőbeli szexuális életedet! Biztos vagyok benne. De csak akkor csináld, amikor tényleg akarod is.
Hm... pont úgy gondolkodsz, mint egy intelligens tini:)
"Férfi vagyok snem tagadom,hogy szeretnék majd másképp is tapasztalatot gyűjteni de elsőre így lehet a legtöbbet tanulni rólatok lányokról,kapcsolatról,sexről. Egy barátnővel biztos könyebb lenne"
Ezzel vigyázz! Nem tudom hány éves vagy pontosan, de ha már harmincas, és ha komoly kapcsolatod lesz, akkor a nők már azt gondolják rólad szerintem, hogy nem akarsz már "kalandozni", kipróbálni másokat. Szerintem ha ezt is akarod, akkor kezd ezzel. Ha több szexuális kapcsolatod lesz, akkor már az elsőnek se lesz olyan különösebb jelentősége.
"Milyen más félemekre?--Hogy elég vagyok-e neki?Kellek-e?
stb. hogy határozatlan vagyok"
Ez is egy személyiségtípus. A barátom pl egy olyan személyiség, hogy neki állandóan szüksége van visszaigazolásra, hogy fontos nekem, nem kell más, szeretem, jó vele stb. Amikor összejöttünk, és mindig mondogatta, hogy én biztos nem is érzem jól magam vele, mert nem mutatom ki meg nem mondogatom állandóan, annyira meglepődtem, hogy miért ilyen bizonytalan. Aztán rájöttem, hogy ő egyszerűen ilyen, ez nem lelkizés kérdése szerintem. Növelni kell az egóját, a biztonságérzetét és akkor maximálisan jól érzi magát. Szóval ez nem csöpögés vagy ilyesmi, hanem egy embertípus.
Valahol el kell kezdeni... Szóval amiatt ne aggódj, hogy milyen lesz a teljesítményed eleinte.
Engem egyedül az zavar az írásodban, hogy először szeretnél szerelmet, szeretetet, megbecsülést, komoly kapcsolatot, de utána azért még kalandokat is. Neeeeee, ez így szerintem nem oké ennyi idősen (bocsi, nem akarlak kritizálni a korod miatt). Ez olyan tinis dolog, hogy volt az első nagy tiniszerelem aztán természetesen vége lett, mert pár év alatt rengeteget változtak, aztán utána próbálgattak másokat. Persze, előfordulhat ilyen később is, de ne erre gyúrj. Ha komoly kapcsolatod lesz és felnőtt vagy, elég nagy az esélye, hogy a nő házasságot, családot akar a jövőben veled. Szóval ha nem érzed magadat kész a "lekötésre", akkor szerintem ne kezdj a szerelmes-szeretetes komoly kapcsolattal. Arra nem lehet alapozni, hogy majd úgyis vége lesz, aztán akkor majd kipróbálasz másokat is, mert már tapasztalt leszel. Ezt gondold meg.
Amúgy teljesen normális vagy, csak túl sok benned a félelem, a feszültség valahol nagyon mélyen. Túl sokat agyalsz, elmélkedsz, vársz... Véletlenül nem bika vagy mérleg a csillagjegyed?:)) Bár még az oroszlánt vagy a vízöntőt tudnám elképzelni, max ikrek:D Aztán ki tudja... Ez csak off:)
szia 18 éves
>>
Amúgy teljesen normális vagy, csak túl sok benned a félelem, a feszültség valahol nagyon mélyen. Túl sokat agyalsz, elmélkedsz, vársz... Véletlenül nem bika vagy mérleg a csillagjegyed?:)) Bár még az oroszlánt vagy a vízöntőt tudnám elképzelni, max ikrek:D Aztán ki tudja... Ez csak off:)<< ezzel belenyúltál elismerem.
több olyan tizenéves kellene,mint te. erettnek tűnsz.
kárhogy nem tudok privátban írni neked.
Szóval akkor? Bikaaa? vagy?:D
Írj szerintem itt nyugodtan, e-mailt szinte soha nem nézegetek:S Megpróbálok segíteni, ha tudok.
16:18.
Szia
Akkor lehet h én is kikérem a segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!