Miért van az, hogy ha a szüzesség elvesztéséről van szó akkor mindenki még a szakemberek és a média is csak a lányok oldaláról keözelíti meg az egészet?
Mintha a fiúknak,legalábbis egy nagy részüknek nem lenne fontos kivel,mikor hogyan.
Nekünk miért nem adnak tanácsokat? Mi hogy kűzdjük le a szüzesség elvesztéséhez vezető utat?
A mi érzéseink félelmeink nem is számítanak?
Vanna akiknek bizony gondot okoz ez az egész.
És mindehol csak az olvasni,hogy a lányoknak erre kell figyelni,annak adják oda magukat.
Mi is parázunk az első sextől!
Miért hiszik azt,hogy nekünk csak úgy magától megy ez az egész?
Sok hozzászólás különböző forumokon is azt sugaljja,hogy a lányok szerint sem nagy ügy a fiúknak az első.
Miért hiszik ezt rólunk?
23:16 vagyok
De kihathat, de legalább nektek nem fájhat stb. Ez nemcsak azért fontos, mert jaj mi van, ha fáj, hanem ha valamilyen újfajta (vagy akár rendszeres) de erős fájdalmat érzel, akkor az agyad elraktározza, és ha legközelebb az életed során hasonló helyzetbe kerülsz, mint akkor a tested "menekülni" akar. Magyarul kihat az egész életedre, és elég nehéz egy ilyesmi negatív élményt leküzdeni. És szerintem ez nagyon fontos. Nektek maximum az lehet, hogy lelkileg hat ki, egy hatalmas nagy bénázáson is könnyebb túltenni magadat, mint egy fizikailag negatív élményen, amit nem te kontrolálsz, hanem a tested.
"Na igen a kibontakozás, hogy néznétek ránk ha lekiznék,hogy mi a baj,minyomja a lelkem? Ugyanolyan vonzónak találnátok minket? ilyenkor oda a magabiztosság aminek hiányában már eleve nem is jöttök össze velünk?"
Hát egy alkalmi kapcsolatban biztos, hogy más a helyzet, de szerintem abba normális esetben tapasztaltabb felek mennek bele. Így a probléma jelentősége is csökken, mert ha valakivel nem pár órája/napja jöttél össze, megbízol benne és szeret, ugyanolyan vonzónak fog találni akkor is, ha megmondod, hogy azért te is félsz ám. És ez más téren is igaz. A magabiztosság nem egyenlő azzal, hogy nem mutathatod ki, hogy félsz! A magabiztosság azt jelenti, hogy pozitív a hozzáállásod, mert pl igaz, hogy félsz, de úgyis lesz valahogy majd, és úgyis le fogod tudni küzdeni. Az meg hülye kérdés, hogy a magabiztosság hiányában nem is jönnénk -e össze veletek, hiszen, most nem a szexről beszélünk? Nem úgy jövök össze valakivel, hogy előtte kikérdezem a szexuális dolgairól. De ha alkalmi kapcsolatban akarod elveszíteni, akkor az más, akkor nyílván ez elsődleges szempont, hiszen abba direkt az élvezet miatt mennek bele a felek.
"Akkor jó beismerni,hogy bizonytalanok és félősek vagyunk vagy sem? Mert lehet,hogy utána már nem úgy néztek ránnk."
Egy komolyabb kapcsolatban szerintem igen, mindenképpen. Magadat is megnyugtatod azzal, ha tudod, hogy számíthatsz a másik támogatására, akkor is ha bénázol, mint hogy azon görcsölsz, hogy mi lesz, hiszen olyan képet mutattál a másik felé, hogy te semmitől se félsz, veled semmi hiba nem történhet. DE azért nem szabad eltúlozni a dolgot, főleg ha a lány is szűz, de mondom ettől függetlenül még lehetsz magabiztos, bízhatsz magadban! Mert ha a lány is fél és te "túlparázod" őt, akkor attól mégjobban megijedhet, mert ha mindketten szüzek, akkor elvileg a fiúnak kell irányítania legtöbb esetben.
De mindez csak folyamatos és őszinte beszélgetéssel megoldható, amit már a kapcoslat elején el kell kezdeni kialakítani. Nem tudom megmondani neked, hogy más lányok hogy vannak ezzel, de amikor a barátom bevallotta, hogy azért ő is fél kicsit, én jobban felnéztem rá, mert tudtam, hogy azért izgul, hogy nekem meg tudjon felelni. De ez már csak azután derült ki, hogy odakerültünk és nem jött össze a dolog, mert akkor jött elő, hogy bizony ő fél. Utána meg csomót beszélgettünk róla (vagyis nem hagytam békén amíg el nem mondott minden félelmét:D) és már nem is volt olyan nagy ügy az egész és simán ment. Szóval ha valaki azért kidob, mert beszélgetni akarsz a félelmeidről az túl tapasztalt és fenn hordja az orrát.
Ha megtalálod azt a lányt, akivel igazán bizalmas kapcsolatban tudsz neki, elpárolognak a félelmeid. Ő is segíteni fog neked.
Én a párommal vesztettem el , de nem volt bennünk semmi félsz, mert nagyon akartuk egymást, bíztunk a másikban érzelmileg, és előre biztosítottuk egymást, hogy bármi nem jó, azonnal szólunk és nem csinálunk ügyet abból, ha valami nem jön össze. Hisz egy élet áll előttünk gyakorolni. Most fantasztikus a nemi életünk, és nem feltétlenül a nagy testi élmények miatt, hanem a bensőséges elfogadás miatt, a mi ilyenkor nagyon érződik.
nem kimondottan a fizikai fájdalomra gondolok.
Ha a lekednek nem jó az is megjegyzi a tested
18,28
Még válaszolni fogok csak most nincs időm.
>>"Na igen a kibontakozás, hogy néznétek ránk ha lekiznék,hogy mi a baj,minyomja a lelkem? Ugyanolyan vonzónak találnátok minket? ilyenkor oda a magabiztosság aminek hiányában már eleve nem is jöttök össze velünk?"
Hát egy alkalmi kapcsolatban biztos, hogy más a helyzet, de szerintem abba normális esetben tapasztaltabb felek mennek bele<<<
és ha nem alkalminak indul az lesz,vagy csak 1-2 hét és a csaj dob,mert nem elég tapasztalt,határozott a srác.gyenge a sexben. Én hallottam ilyet is. Szerintem ez azért egyesekt elég rosszúl érint-----viszont igaz,hogy ezek általában lúzerek aket ti elkerültök,egy férfinaek keméynnek kell lennie :-)és és mindenek túlteszi magár mindeféle érzelmi kilengés nélkül. nem?
(gyorsan leszögezem az elején,hogy neked szerintem nagyob tapasztalatod van,mint nekem.érdeklődve kérdezősködöm)
Ha megmondom,hogy félek akkor nova lett a magabiztosság?
Ez nem zavar titeket?
>>Az meg hülye kérdés, hogy a magabiztosság hiányában nem is jönnénk -e össze veletek, hiszen, most nem a szexről beszélünk<< ezt nem is értem
Szeretitek a nem magabiztos fiúkat?
Nem alkalmi kapcsolatra gondoltam.Kicsit mélyebb legyen.
A nem alaklmi kapcsolatban is fontos az élvezet,nem?
Ahhoz,hoogy a sexuális félelmeimről beszélgesseg már elég bizalmas kapcsolat kell.
Én arra gondoltam,hogy még mielött szóbajön a sex és beszélsz egyéb félemeidről,bizonytalannak lát akkor már csökkennek az esélyek,igaz? Nem túl vonzó?
Különben is szeretitek ha lekizik nektek a fiútok? akármiről.
A félsz bennünk is ott van csak nekünk nem adnak tanácsokat.
20:16.
Kár hogy én soha de soha nemtalálkoztam olyan lánnyal aki VALÓBAN így gondolja. Mindeggyik osztotta az észt h nem gáz, őt soha nem zavarja stb. de ha megtudják h nem volt még senkim, menekülnek előlem mint a pestistől....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!