Miért van az, hogy ha a szüzesség elvesztéséről van szó akkor mindenki még a szakemberek és a média is csak a lányok oldaláról keözelíti meg az egészet?
Mintha a fiúknak,legalábbis egy nagy részüknek nem lenne fontos kivel,mikor hogyan.
Nekünk miért nem adnak tanácsokat? Mi hogy kűzdjük le a szüzesség elvesztéséhez vezető utat?
A mi érzéseink félelmeink nem is számítanak?
Vanna akiknek bizony gondot okoz ez az egész.
És mindehol csak az olvasni,hogy a lányoknak erre kell figyelni,annak adják oda magukat.
Mi is parázunk az első sextől!
Miért hiszik azt,hogy nekünk csak úgy magától megy ez az egész?
Sok hozzászólás különböző forumokon is azt sugaljja,hogy a lányok szerint sem nagy ügy a fiúknak az első.
Miért hiszik ezt rólunk?
Sok ilyen fiú kéne, mint Te. De a többség csak összeveregeti a kezét másfél perc teljesítmény után, hogy na ez is megvót.
Odaadó, figyelmes, jó szerető leszel.Kezdem irigyelni a barátnődet!!:-))
Jó, hogy vannak még ilyen fiúk.
Nekem nagy szerencsém volt, az én férjemnek sem volt mindegy, kivel és hogyan történik az első. Sőt: ma sem tud elmenni, ha nem látja rajtam, hogy nekem jó.
A párod nagyon fog majd örülni neked, és valószínűleg igen bensőséges lesz az első együttlét, mert te nem is kezdeményeznél szexet enélkül.
A paráról: ha egy pár kivárja, hogy a kapcsolatuk kellően bensőséges, érzelmi biztonságot adó legyen, maguktól lehullanak a gátlások, minden spontán beindul, ami természettől fogva be van építve belénk, és meg sem lehet állítani! Amikor mi kezdtük a szexet, az egyik legnagyobb meglepetésem az volt, hogy nem kell tanulni semmit - minden jön magától, nagyon mélyről az ösztönök szintjéről. Később lehet csiszolgatni, de nem kell előzetes "gyakorlati óra" ahhoz, hogy tudjuk, mit kell tenni.
21:52
köszi
leaglább lenne barátnőm,azt meg csak remélem,hogy jó is leszek
Pl azért, mert nem mutatják ki! Velem és a barátommal is ez volt, csomót beszéltünk róla, ő azt mondta, hogy nem olyan nagy dolog ez az egész, meg hogy ő igazából nem fél. Aztán amikor odakerültünk beütött a krakk. (Hozzá kell tenni, hogy én nem lepődtem meg vagy nem csalódtam, mert gondoltam, hogy a fiúk csak kifelé mutatják a keménylegényt, közben meg jobban paráznak, mint a lányok, mert nekik kell irányítani.)
Aztán onnantól kezdve ment a lelkizés ezerrel, és én nagyon bírtam, megnyugtatott, hogy nem úgy érzi, hogy csak rólam szól ez az egész, neki csak oké hogy szeret, de csak az első dugás végre. Szerencsére ezáltal biztosan tudtam, hogy többről van szó. És azóta is imádok vele ilyesmikről beszélni, és nem hagyom, hogy megjátsza magát.
A lányok félnek tőle, joggal, mert bizony fájhat, vérezhet és kihat az egész szexuális életükre a jövőben. Bocs, hogy ezt mondom, de a fiúknak max nem áll fel. De amúgy egyet értek veled, de erről ti férfiak tehettek, mert nektek kéne kibontakoznotok a beszélgetések során, hogy igenis féltek!
18:28-as. Van a férjemnek néhány szűz barátja (35-40 évesek), és én nem nézem le őket! Sőt, igen értékes emberek, akik még nem találták meg azt a nőt, akit szívesen elvennének. Normális lányok emiatt nem néznek marslakónak, vagy idétlennek!
Rossz lehet, ha ilyen téma kerül terítékre, de kitartás.
Én vagyok a 18:28-as. Persze vannak biztos ilyen lányok, mint amilyyen te is vagy (én is ismerek ilyet), csak ha el akarom hívni randizni őket (nem vagyok nyomulós) és tudják rólam az igazat akkor visszautasítanak és ha megkérdem hogy miért akkor mindig ködösítenek és én érzem legbelül hogy ez azért van mert nekem még nem volt senkim, nincs tapasztalatom. És ezt most nem csak szex téren gondolom hanem úgy általában. Nagyon elkeserít, még a gondolata is.
De mindegy nem tépem a szám nem akarom sajnáltatni magamat.
22:32 szerintem én vagyok az idősebb:)
23:16
A fiúknak nem hathat ki a hátralévő életükre ha rossz az első?Egy roessz,kellemetlen elsőnek nem leheten nálunk ilyen hatásai?
Na igen a kibontakozás, hogy néznétek ránk ha lekiznék,hogy mi a baj,minyomja a lelkem? Ugyanolyan vonzónak találnátok minket? ilyenkor oda a magabiztosság aminek hiányában már eleve nem is jöttök össze velünk?
Akkor jó beismerni,hogy bizonytalanok és félősek vagyunk vagy sem? Mert lehet,hogy utána már nem úgy néztek ránnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!