Miért van az, hogy ha a szüzesség elvesztéséről van szó akkor mindenki még a szakemberek és a média is csak a lányok oldaláról keözelíti meg az egészet?
Mintha a fiúknak,legalábbis egy nagy részüknek nem lenne fontos kivel,mikor hogyan.
Nekünk miért nem adnak tanácsokat? Mi hogy kűzdjük le a szüzesség elvesztéséhez vezető utat?
A mi érzéseink félelmeink nem is számítanak?
Vanna akiknek bizony gondot okoz ez az egész.
És mindehol csak az olvasni,hogy a lányoknak erre kell figyelni,annak adják oda magukat.
Mi is parázunk az első sextől!
Miért hiszik azt,hogy nekünk csak úgy magától megy ez az egész?
Sok hozzászólás különböző forumokon is azt sugaljja,hogy a lányok szerint sem nagy ügy a fiúknak az első.
Miért hiszik ezt rólunk?
egyrészt megértelek mivel nyilván y pasiknak több szerepük van egy szexben vagyis úgy gondolom hogy nekik többet kell beleadniuk :D
másfelől nektek nincs esélyetek arra fájjon vagy vérezzetek meg ilyenek
ja és nem is eshettek teherbe :D:D
lehet még iylen srácot találni, aki ezt így gondolja?:D :)
amúgy igen, általában azért, mert a fiúk nem eshetnek teherbe. :D
szerintem vannak erzéseik,meg aggályaik csak nem beszélnek róla és nem mutatják ki.
És ha én ilyen vagyok?
Női szemmel nézve rossz ha egy fiú lelkizik az első elött? ha nem akarja hogy rossz legyen?
21:00
miért akarsz ilyet találni? talán jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!