Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, hogy a barátom...

Normális az, hogy a barátom arra akar rávenni, hogy vibrátorral vegyem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, s négy éve komoly párkapcsolatom van. Tavasszal a házasságot tervezzük. De én még mindig szűz vagyok. Persze, szoktak intim együttléteink lenni, de csak orálisan történik meg a kielégülés, mert én rettentően félek, hogy fájni fog maga az aktus. Így mindig elhalasztódik. A barátom már besokallt, s azt mondja, hogy menjek, vegyek egy műfütyit, s vegyem el azzal magamnak a szüzeségem, mert ő már nem bírja tovább ezt a szivatást, amit én művelek vele. Pedig, esküszöm, nem szivatni akarom, csak egyszerűen félek, hogy fájni fog. Most mit tegyek szerintetek? Adjam ki az útját, vagy tényleg műfütyivel csináljam magamnak végig ezt az egészet. Egyébként még soha életemben nem volt orgazmusom, s nem igazán kívánom a szexet, viszont egy férfi gyöngédségére nagyon áhítozom. Kérlek, írjátok meg gondolataitokat, mert már nagyon nem tudom, hogy kihez és mihez is forduljak segítségért. Köszönöm!

2012. jan. 7. 09:08
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
34 évesen szűz???
2012. febr. 6. 17:48
 32/36 anonim ***** válasza:
54%
17:48ugye?? Én is kiakadtam.Nők szégyene!!!!!
2012. febr. 6. 18:06
 33/36 anonim válasza:
tényleg kedves kérdező!!van valami váltózás??van valami eredmény??
2012. febr. 6. 18:22
 34/36 anonim ***** válasza:
De nem is lenne baj hogy szüz. De párkapcsolatban van!!! Nők szégyene!!!!!
2012. febr. 6. 19:05
 35/36 anonim válasza:
18:06 én is nő vagyok de én 15 éves koromban elvesztettem a szüzességem(amúgy 17:48 vagyok)
2012. febr. 6. 19:10
 36/36 anonim ***** válasza:
Én is 15 voltam :)
2012. febr. 6. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!