Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak nekem nem jelentett...

Csak nekem nem jelentett "semmit" a szüzességem elveszítése?

Figyelt kérdés

Úgy értem,én abszolút nem paráztam előtte,hogy fájni fog vagy béna leszek,a legnagyobb félelmem az volt talán,hogy mi van,ha elszakad az óvszer.

Teljesen nyugodt voltam,nem izgultam,emiatt nem is fájt és nem is véreztem,sőt nagyon is élveztem.

Nem éreztem magam más embernek utána sem,nem változott semmiben sem az életem.

Csak azért kérdezem ezt,mert nagyon sok lánynál tapasztalom,hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a szüzességüknek és annak elvesztésének!Nálam pedig ez egy teljesen semleges dolog volt.

20/L

2011. dec. 26. 21:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Abszolút nem játszott fontos szerepet az életemben a szüzességem elveszítése.
2011. dec. 26. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Bi*ch detected! Már nem azért nem annak kell nagy számnak lennie hogy elveszted, de nem mindegy hogy csak valakinek odaadod csak úgy, mint ha a szerelmednek adnád oda. Mert ha egyszer megteszed, megteszed máskor is hogy csak a jó érzés miatt lefeküdj valakivel. Viszont ha mindig komoly kapcsolatban teszed meg akkor nincs ezen mit eltúlozni. Lényeg hogy akivel az első lesz az számítson. Annyira meg mindenki izgulhat hogy jó lesz e vagy sem, mivel új dologról van szó, és valószínűleg fontos neki hogy a párja jól érezze magát, úgy hogy ő is.
2011. dec. 26. 22:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Én az akkori barátommal feküdtem le,akit szerettem...Eddig csakis komoly kapcsolatban szeretkeztem...máshogy nem is lennék képes rá.
2011. dec. 26. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem az első sem különbözött a többitől! :)
2011. dec. 26. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Hú, végre még valaki! Pedig már azt hittem én vok dili, de én is pont így vagyok vele... Bár még szűz vagyok, de itt olvastam már egy csomó ilyen kérdést, hogy a csajok, hogy paráznak... Mintha disznótorról lenne szó :)) :)) de tényleg, kb. úgy állítják be, hogy juj minden tiszta vér, meg úgy fáj, mintha a lábad vágnák le...

Én a multkor mondtam is a pasimnak, hogy nekem ez nem olyan nagy szám, ő meg csak vigyorgott xD De ha 1x így érzek... én is csak attól félek, hogy kiszakad az övszer...

2011. dec. 26. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Nekem se jelentett semmit!Annyira természetesnek fogtam fel,nem értem a mai napig sem,hogy miért paráznak miatta a lányok.Ha férfi lennék,akkor megérteném,mert tudom,hogy teljesítenem kell mindenféle körülmény nélkül....

Annyi,hogy rohadtul örültem,hogy végre már nem vagyok szűz,de ez már történelem,olyan rég volt :)

2011. dec. 26. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Sőt a legtöbb nő azon van felháborodva hogy a pasi nem zeng örömódákat hogy ő lehetett az első. Semmi jelentősége nincs.
2011. dec. 26. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

gyarapítom a tábort, nekem sem jelentett semmit :D

sőt az enyémből "egyéjszakás" kaland lett, mert régen nagyon szerelmes voltam ebbe a fiúba de őt nem érdekeltem komolyan. később mikor végre érdekeltem, lefeküdtünk, ő kapcsolatot is akart, de akkor már én nem akartam.

ő azóta sem tudja, hogy én akkor szűz voltam. semmi különöset nem éreztem, egyáltalán nem paráztam. olyan volt mint amilyennek elképzeltem. nem fájt, nem vérzett, nem volt bénázás, valahogy ösztönösen jött minden.

valakinek ez biztos nagy érték, de szerintem ennek abban a kultúrában van jelentősége ahol az első szexuális aktus tényleg a házasság után történik meg és egész életében egyetlen férfival van. itt nálunk manapság szerintem csak a női lélek kitalációja hogy ez egy hú de fontos és meghitt dolog. pedig szerintem mindegy, csak élvezze mindenki, és ne szerezzen vele túl rossz tapasztalatokat ;)

21L

2011. dec. 26. 23:34
 9/9 Manócska'90 ***** válasza:

Nekem sem jelentett semmi különöset. Igaz, hogy az elején fájt, de miután elmúlt, alig lehetett leállítani :D Az első csókra sokkal jobban ráparáztam, mint az első szexre. A csókkal megvártam, amíg találok egy fiút, akivel esélyem van egy komoly kapcsolatra, úgyhogy végül 16 évesen csókolóztam először. A szüzességemet viszont egy nagyon jó barátommal vesztettem el - lehet ítélkezni. Viszont minden egyes másodperce tökéletes volt.

21/L

2011. dec. 26. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!