Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, hogy a barátom...

Normális az, hogy a barátom arra akar rávenni, hogy vibrátorral vegyem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, s négy éve komoly párkapcsolatom van. Tavasszal a házasságot tervezzük. De én még mindig szűz vagyok. Persze, szoktak intim együttléteink lenni, de csak orálisan történik meg a kielégülés, mert én rettentően félek, hogy fájni fog maga az aktus. Így mindig elhalasztódik. A barátom már besokallt, s azt mondja, hogy menjek, vegyek egy műfütyit, s vegyem el azzal magamnak a szüzeségem, mert ő már nem bírja tovább ezt a szivatást, amit én művelek vele. Pedig, esküszöm, nem szivatni akarom, csak egyszerűen félek, hogy fájni fog. Most mit tegyek szerintetek? Adjam ki az útját, vagy tényleg műfütyivel csináljam magamnak végig ezt az egészet. Egyébként még soha életemben nem volt orgazmusom, s nem igazán kívánom a szexet, viszont egy férfi gyöngédségére nagyon áhítozom. Kérlek, írjátok meg gondolataitokat, mert már nagyon nem tudom, hogy kihez és mihez is forduljak segítségért. Köszönöm!

2012. jan. 7. 09:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
7%
Nők szégyene!!!!
2012. jan. 7. 09:48
 12/36 anonim válasza:
36%
kicsit durva vagy!!a párod,hogy bírja??már az én párom rég elhagyott volna!!19 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet!!L 30
2012. jan. 7. 09:51
 13/36 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező! Kár, hogy nem válaszolsz a feltett kérdésekre!
2012. jan. 7. 09:59
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként ismertetném a tényt, hogy már nem vagyok tini, 31 éves, házas, két gyerekes, szóval azt hiszem, tisztában vagyok a női test működésével.

A fájdalomról: ne aggódj, gondolom találkoztál már menstruációs görccsel, az jobban fáj. Sőt, gondolom gyantáztattál vagy epiláltad már a lábad, esetleg máshol is. Szerintem a bikinivonal gyantázása vagy a hónaljgyanta az a fájdalom, amihez mérhető.

Egyszer fáj, aztán elmúlik.

Hidd el, a szüzesség elvesztésénél ezer fájdalmasabb dolgon is átestél már, akár önszántadból is, mint egy fülbelövés például.

Elsősorban lelki oka lehet, ha ennyire félsz magától az aktustól. Ez állhat annak a hátterében is, hogy nem volt még orgazmusod, és hogy eddig nem feküdtél még le senkivel.

Ezen elsősorban pszichológus segíthet, de ha te jobban hiszel mondjuk a kineziológiában vagy az akupunktúra belső feszültség oldó hatásában, akkor válaszd azt.

Egy-két ilyen beszélgetés, amikor egy hozzáértő kihegedüli belőled, mitől félsz valójában, sokat fog segíteni.

Nem csodálom, hogy a párod besokallt, és hidd el, ritka türelmes férfi, négy év rengeteg idő.

A gyakorlati részéről: a műfütyik és vibrátorok kialakítása nem olyan tökéletes, mint az eredetinek.

Vannak szexshopban olyan síkosítók, amit análzexhez fejlesztettek ki. Nem csak síkosít, de tartalmaz némi izomlazítót is. Szerintem elsőre talán így lenne a legegyszerűbb kipróbálni.

Lazuljatok el, főleg te! Amíg nem tudod magad eléggé elengedni, addig fájni is fog maga a behatolás. Ez viszont az ún. vaginizmus, aminek semmi köze a szűzhártyához, viszont kellemetlen tapasztalatok ismétlődése során később is fennállhat.

Először ujjazzatok. Eggyel, aztán kettővel. Kicsit tegye oda a hegyét. Aztán kicsit beljebb, egy centire. Mire a testednek ismerős lesz az érzés, és sikerül ellazultan átélni magát azt az érzést, hogy beljebb került a pénisze, akkor készen fogsz állni arra, hogy meg is történjen.

A végén te fogsz a legjobban röhögni, hogy ettől féltél ennyire.

Még egyszer hangsúlyozom, mivel az ismétlés a tudás anyja. A szüzesség elvesztése apró, jelentéktelen fájdalom, mint a fülbelövés, vagy egy szőrszál kitépése. Ennél nagyobb fájdalommal nem jár.

A vérzés is leginkább azért következik be, mert a hüvely és a nemi szervek amúgy is vérbő területek, és ez a nemi izgalommal csak fokozódik. Pl. egy elkapart szúnyogcsípés is tud vérezni rendesen, mégse akadályozza meg a legtöbb embert, hogy legközelebb is véresre vakarja, hisz nem fáj.

Ha ennél nagyobb fájdalmat érzel, az azért van, mert a hüvely izmai összeszorulnak, a testedet irányítja a tudatalattid, hogy megakadályozza a behatolást. Ebben az esetben vaginizmusról beszélhetünk, ennek megfelelően ehhez értő szakembert keress fel.

2012. jan. 7. 10:01
 15/36 anonim ***** válasza:
43%
előző: Ezt egy 34 évesnek leírod? Aranyos vagy, de olvasván a kérdését szerintem teljesen felesleges. Szerintem az egy másik bolygó!
2012. jan. 7. 10:07
 16/36 anonim válasza:
100%
utolsó!!teljesen igazad van!!pontoztalak!!nem szabad ennyire félned tőle!!főleg,hogy szereted a párod!!fogad meg az utolsó válaszadó tanácsait!!L30
2012. jan. 7. 10:08
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
ha már négy éve együtt vagytok,akkor jóhogy szeretné..ha élvezed nem fog fájni..ám a fiúd vagye el inkább,ne egy vibrátor.
2012. jan. 7. 10:33
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok, 15-nek.

Hát... én a hónaljgyantával voltam így. Hogy úúúúristeeeen, hát abba bele kell halni, hogy az mennyire fájhat!

Aztán nyáron beleuntam a borotválgatásba, gondoltam egy életem, egy halálom, hát legyen. Utána kiröhögtem saját magam. Azóta gyantázok.

Az lehet, hogy a kérdező egy másik bolygón él, vagy abnormálisnak tekintik sokan, hogy még szűz.

Nekem egyszerűen csak az a véleményem, hogy valami miatt erős lelki gátak vannak benne magával a szeretkezéssel és kapcsolatban. Lehet, hogy szűz, mert fél.

De miért nem volt még SOHA orgazmusa 4 év orális szex rutinjával a háta mögött?!?! Ez - szerintem - sokkal jobban utal a valós problémára, mint a szüzesség megléte.

Vajon miért alakult benne az a képzet, hogy az ENNYIRE fáj? Miért FÉL ennyire?

Semmi sincs ok nélkül.

2012. jan. 7. 10:40
 19/36 anonim ***** válasza:
76%
Némelyik hozzászóló nagyon bunkó. Van, hogy az ember másoknak jelentéktelennek tűnő dolgoktól fél. Ezt hívják fóbiának. Én sem röhögöm ki és nem nevezem földönkívülinek pl. az egérfóbiásokat, pedig számomra hihetetlen miért kell sikítófrászt kapni egy ilyen kis jószágtól, amit én otthon tartok terráriumban.
2012. jan. 7. 10:48
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Más nő ilyenkor nemhogy a szüzesség elvesztésén van túl régesrég, de már 2-3 szülésen is és mind élnek és boldogok.
2012. jan. 7. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!