Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, hogy a barátom...

Normális az, hogy a barátom arra akar rávenni, hogy vibrátorral vegyem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, s négy éve komoly párkapcsolatom van. Tavasszal a házasságot tervezzük. De én még mindig szűz vagyok. Persze, szoktak intim együttléteink lenni, de csak orálisan történik meg a kielégülés, mert én rettentően félek, hogy fájni fog maga az aktus. Így mindig elhalasztódik. A barátom már besokallt, s azt mondja, hogy menjek, vegyek egy műfütyit, s vegyem el azzal magamnak a szüzeségem, mert ő már nem bírja tovább ezt a szivatást, amit én művelek vele. Pedig, esküszöm, nem szivatni akarom, csak egyszerűen félek, hogy fájni fog. Most mit tegyek szerintetek? Adjam ki az útját, vagy tényleg műfütyivel csináljam magamnak végig ezt az egészet. Egyébként még soha életemben nem volt orgazmusom, s nem igazán kívánom a szexet, viszont egy férfi gyöngédségére nagyon áhítozom. Kérlek, írjátok meg gondolataitokat, mert már nagyon nem tudom, hogy kihez és mihez is forduljak segítségért. Köszönöm!

2012. jan. 7. 09:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
58%

bocsi de én nem hiszem el

elsőzör is hogy 30 éves korodig senkivel sem voltál

aztán hogy akkor összejöttél egy pasioval akivel 4 éve együtt vagy és vele sem

csak oráloztok

de hogy még úgysem elégültél ki soha

ez úgy kamu ahogy van

2012. jan. 7. 12:42
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom feltűnt-e, de nektek, de a kérdező még nem válaszolt egy kérdésre sem!!!
2012. jan. 7. 13:56
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem esett jól neki, hogy elhordták mindennek...
2012. jan. 7. 14:08
 24/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásokat... hát, kaptam hideget is meleget is :) S megpróbálok reagálni mindarra, amiket írtatok.

Leginkább az a hozzászólás akasztott ki, amelyik a NŐK SZÉGYENÉNEK nevez! Tudom, hogy valami nincs rendben velem, de azt is TUDOM, hogy nem vagyok a nők szégyene! Sokkal inkább az aki pl. nős férfiak fejét csavarja el, hűséges párját megcsalja, vagy aki váltogatja a partnereit, mint más az alsóneműjét, vagy játszik párja érzelmeivel. Na, az én értékrendem szerint ezek a nők szégyenei! S azok is, akik mivel nem akarnak ultra cikik lenni, ezért az első adandó alkalommal szétteszik a lábukat tizenévesen. Természetesen, itt nem azokról beszélek, akik tizenévesen elveszítik a szüzességüket, s mindezt érzelmi alapon teszik.

Egyébként apáca sem vagyok, Magyarországon élek, nem egy másik bolygón, s szentül meg vagyok győződve afelől, hogy vannak még nők, akiknek hasonló gondjaik vannak mint nekem. Mert, hogy ez gond, annak tudatában vagyok. De nem vagyunk egyformán, én egy kicsit másképp működöm, mint az átlag s ezt fel is merem vállalni. A párom 39 éves, nagyon szeret, s ezért vár rám.Túl van egy sikertelen házasságon, ahol a szex körül, a testiség körül forgott minden, s bebizonyosodott, h ez önmagában kevés. S negem is nagyon bánt, hogy ez a helyzet velem, de ez van, fel kell ismerni a problémát, szembenézni vele, s aztán keresni a megoldást. Határidőt adtam magamnak, ha két-három hónapon belül nem oldódik meg ez a gond kettőnk között, akkor lemondom a házasságot, annak ellenére, hogy ebbe, most úgy érzem, hogy beleőrülnék. S úgy érzem, hogy ő is. Egyébként, talán az is a gond, hogy elég hamar felizgul a párom, gegy-két perc, ahogy hozzám ér, s kb. tíz percet, vagy még annyit sem szán az előjátékra, mert tovább em bírja, azt mondja, hogy szétdurran. Nekem meg ez nem elég. Ami pedig az orális kielégülést illti, azt legtöbbször én csinálom neki, ő az eddigi együttlétünk alatt ha ötször csinálta nekem (talán) - én pedig mindeg együttlét során :), inkább kézzel izgat, de annyira dörzsöl, hogy inkább fájdalmat érzek. De dunsztom sincs, hogy hogy csinálhatná másképp. S azt mondja, h lassan nem tudja betenni, csak bedöfni, s higgyem el, hogy az lesz a legjobb nekem is, mert legalább egy pillanat alatt elmúlik a fájdalom. Nem értem, hogy miért nem tudja lassan, cm-ről cm-re haladva tolni a péniszét ??? Ezt más pasi sem tudja???

2012. jan. 7. 16:59
 25/36 anonim ***** válasza:
74%

én 18 évesen vesztettem el, de hidd el nekem, hogy tényleg jobb hogyha hirtelen teszi be

nem azt mondom hogy úgy mint egy állat, de ne is cm-ről cm-re mert avval csak tovább és jobban fog fájni

előjáték blabla majd kicsit odateszi lassan és ahol érzi hogy na ott a dolog ott határozottan beteszi

nekem is fájt de életemben sokkal jobban fájt több minen. pl egy injekció a seggembe :S

utána pedig már jó lesz

ő pedig a nyelvével csinálja, ne a kezével dörzsöljön baszus és mi az hogy 5ször csinálta eddig? őt nem is érdekli hogy te kielégülsz e vagy sem?:S rajta kéne hogy legyen

2012. jan. 7. 17:41
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
39 évesen nagyon szerethet, ha eddig csak ötször akart kielégíteni! Szerintem ő is fura.
2012. jan. 7. 17:50
 27/36 anonim ***** válasza:
53%
Még egy buktatója van a dolognak,nem bunkó akarok lenni,de ha megtörténik a dolg fönn áll a veszély,hogy amit tini korban elszalasztottál,majd egyszerre akarod bepótolni.Igy a kapcsolatod is veszélyben van.
2012. jan. 7. 19:55
 28/36 omba ***** válasza:

Hülye a pasid.

Milyen aberrált ötlet, hogy 'do it yourself' - nem barkácsáruház....

És mi az, hogy négy év alatt nem juttatott el teljes, rendes orgazmushoz???

Normális esetben ez úgy megy, hogy a nő követelje ki, hogy történjen már meg!

Meg, ha ennyire ügyetlen, meg önző, - mire számíthatsz hosszabb távon?

2012. jan. 8. 11:20
 29/36 anonim ***** válasza:
58%
menj pszichológushoz.
2012. jan. 8. 16:41
 30/36 anonim ***** válasza:

Igaz késői válasz már, de most akadtam rá a kérdésre és bevallom érdekesnek találtam, így gondoltam én is leírom a véleményemet. Nos 34 éves korban a szűzesség valóban már nem a leg megszokottabb, sőt nem nagyon hallottam még ilyet. De ezt nem sértséből írom. Nos, semmiféleképp ne vibrátorral vegye el senki magának a szüzességét én azt mondom, hanem a baráta/élettársa/férje "ahogy tetszik" vegye el neki. Tehát ha megtetted pároddal és vele vesztetted el a szüzességed azóta, nagyon helyeslem mert úgy a rednjénvaló. Azóta biztosan átestél már rajta és rájöttél, hogy amitől tartottál, hogy fájni fog nem is fájt annyira.:D Hidd el én már szültem is, van egy gyönyörű 5 hónapos kislányom és nincs olyan fájdalom amit ne lehetne elviselni legyen az vagy szülés vagy szüzesség elvesztése.:) Nem kell annyira tartani ilyen dolgoktól. Nem ijesztésből írom, de a szülés nagyon de nagyon sokkal jobban fáj mint a szüzesség elvesztése de egyikbe sem lehet belehalni.:)

Remélem rendeződtek a dolgok és pároddal veszítetted el a szüzességed.:) 26/N

2012. jan. 19. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!