Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetem aetek lefekudjek...

Szerintetem aetek lefekudjek a pasimmal?

Figyelt kérdés
9honapja vagyunk eggyut. nagyon rendes pasi, nagyon tapasztalt es megbecsul. megtiszteli akarataimat es nagyon szeret. en is szeretem de nem tudom mit tegyek. 15/l (jovo honapban toltom a 16ot). neha ugy erzem hogy nem vagyok felkeszulve meg
2011. dec. 27. 22:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az ágyban más lesz előtör belőle a "vadcsődör" a hormonok tombolnak majd benne bevadul és lehet nem nézi majd mi lesz neked a jó . De ha nem vagy rá felkészülve biztosan megérti,ha olyan amit írtál róla .
2011. dec. 29. 22:58
 12/12 A kérdező kommentje:
voltunk mar agyba is, minden:P es szerencsere ott volt a "szinte" es nem fekudtem le vele:D....akarmennyire felvolt izgulva azt mondta nagy nehezen h legyen ahogy en akarom. de nem volt konyyu egikunknek sem:D
2011. dec. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!