Szerintetem aetek lefekudjek a pasimmal?
Figyelt kérdés
9honapja vagyunk eggyut. nagyon rendes pasi, nagyon tapasztalt es megbecsul. megtiszteli akarataimat es nagyon szeret. en is szeretem de nem tudom mit tegyek. 15/l (jovo honapban toltom a 16ot). neha ugy erzem hogy nem vagyok felkeszulve meg2011. dec. 27. 22:05
1/12 anonim válasza:
bizony nem vagy felkészülve! előbb írj le helyesen egy kérdést.
2/12 anonim válasza:
ááá
Nyelvtan könyvvel jobban jársz hidd el :)
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek lefekudjek a pasimmal?...bocs:D
2011. dec. 27. 22:07
4/12 problem?:D válasza:
Feküdj le egy nyelvtan könyvel inkább..
5/12 anonim válasza:
ha nem vagy felkészülve ne tedd mert ez az egész szexuális életed meg fogja alapozni csak akkor csináld ha úgylátod hogy itt az idő
6/12 Vérgibbon válasza:
Ha nem tudod eldönteni, magadtól akkor még nem állsz készen a dologra. Ha szeret akkor várni fog rád ameddig kell.
7/12 anonim válasza:
1. fiatal vagy még
2. ha 9 hónap után gondolkoznod kell ezen, felejtsd el a pasit....
8/12 anonim válasza:
NE!!!
Amíg nem érzed magad felkészültnek, és amíg egyáltalán megfogalmazódik benned a kérdés, hogy megtedd-e, addig ne tedd meg!
Én 1 év járás után éreztem magam késznek rá, pedig én már majdnem 18 voltam akkorra, a barátom 19 múlt. És csodálatos volt végül az 1. alkalom, és azóta is együtt vagyunk.
Van olyan barátnőm, aki 16 évesen jött össze a barátjával és 2 évet vártak, ők már több, mint 5 éve vannak együtt.
Hidd el, ha a barátod igazán szeret, akkor tud még várni. Ha pedig nem, akkor nem érdemel meg.
21/L
9/12 anonim válasza:
Még semmiképpen sem lehet hogy 9 hónapja vagytok együtt de 15 évesen az még nem túl sok,fiatal vagy még.Ráadásul mivel felmerül benned,hogy nem vagy felkészülve és itt kérdezed meg,magadtól nem tud,még egyátalán nem kéne,ha még 1 évet vársz sincs semmi baj,ha tényleg szeret téged vár rád.
10/12 A kérdező kommentje:
koszonom valaszaitokat:)
2011. dec. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!