A barátommal szeretném már csinálni,10 hónapja vagyunk együtt és 100%-ig megbízom benne. Szerintetek?
Figyelt kérdés
15 és fél éves lány vagyok a barátom egy évvel idősebb.Már kb minden volt a közösülésen kívül de az még nem, szerintetek túl korai?(én már nagyon szeretném)hamarosan 10 hónapja hogy együtt vagyunk.Ha meg nem hogyan jelezhetném a barátomnak hogy szeretném?
Nagyon megbízom benne.
Szerintetek?
Egy tanácstalan lány
2011. dec. 18. 13:07
11/14 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nem igazán számít a mi véleényünk, vagyis hát pontosabban véleményt kár is írnunk, inkább tanácsokat adhatunk, és ha bevállik akkor szupi, öröm. Szóval én is azt mondom, hogy nem korai. Én mikor párommal először lefeküdtem, nem teltek el hónapok a kapcsolatból, hanem az a része is már a kapcsolatunkba csatlakozott és nem bántuk meg. Ha te úgy érzed megbízol a barátodban ténylegesen és kész vagy rá, akkor nem látom akadályát, csupán csak meg kell vele beszélned mikor csndes meghitt helyen vagytok csakis kettesben és ha ő sincs a dolog ellen, már pedig szerintem ő sem lenne ellene, akkor minden rendben van, csak arra az egyre nagyon figyeljetek oda, hogy védekezzetek !! 10 hónapos a kapcsolatotok így bárki bármit mondana nem korai. Remélem sikerül megbeszélnetek a dolgot. Tudod nagyon fontos, mert ezek a vágyaid egyre erősebbek lesznek benned, és én azt kizártnak tartom, hogy Ő nem vágyik arra a dologra. Szerintem ne titkold vágyaidat barátod előtt és ne várakozzatok, 10 hónapos kapcsolatban már nem korai, sőt.. !! :))
12/14 anonim válasza:
Ugyan már! Ne csináld! Az olyan közönséges! Mindenki kefél össze-vissza. Sokkal egyénibb dolog, ha egész életedben nem fekszel le senkivel.
13/14 anonim válasza:
10hónapig no sex? az a hajó kislány már elúszott! ezt bizony már b****tod, de mondjuk még kocsmázni elmehettek együtt!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy nekem is válaszoltatok még igyis hogy rengeteg ilyen kérdés van, főleg annak aki bőven adott véleményt :)Már eldöntöttem magamban csak szerettem volna pár véleményt hallani.
Amugy meg utolsó: Nem magyarázkodok neked...ez a te véleményed, elmondtad igaz nem értek egyet vele.Na de izlések és pofonok ;)
2011. dec. 29. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!