Barátommal együtt voltunk csók simi tapi stb fehérneműben voltunk már és hát éreztem hogy nagyon be vagyok indulva és ép hogy hozzámért lent bugyin keresztül el élveztem :$ szerintetek cikinek tartotta a dolgot hogy ilyen? :/ 17/L
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 02:39
1/12 anonim válasza:
Mi ebben a ciki? Azért tapizzátok egymást, hogy jó legyen, nem? Ha elélveztél az főnyeremény. Ha szeret, akkor csak örülhet neki, hogy ilyen könnyen örömet okozhat neked.:)
24F
2/12 anonim válasza:
Dehogyis ciki. Nyugi, nincs ebben semmi rossz. :)
19L
3/12 anonim válasza:
Az elsohoz csatlakozom.
Mi tortent pontosan, ami alatt azt erted, hogy elélveztél? Sokszor a partner nehezen veszi azt észre.
4/12 anonim válasza:
Az a ciki, ha nem csináljátok naponta 15x!
5/12 anonim válasza:
Ha ő élvezett volna bele a gatyájába előtted, azt valóban lehetne cikinek tartani szerintem, de hogy te elmentél már vetkőzés közben is egyszer, azzal nincsen semmi gond. ;)
6/12 anonim válasza:
Ha annak tartotta akkor az egy emeletes barom! Én izgatónak tartanám ezt!
7/12 anonim válasza:
örülj neki... van aki még szex közben se tud elélvezni. szerintem elég nagy terhet vett le a barátod válláról, kitudott elégiteni, innentől kezdve minden oké.
amugy az se ciki sztem ha a fiu élvez el csak nehezebb kitakarítani :D
9/12 anonim válasza:
Evvel nincs semmi gond...( :
Az a ciki, hogy ezt cikinek tartod.:D
10/12 anonim válasza:
Igen, csatlakozom az utolsohoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!