Barátommal együtt voltunk csók simi tapi stb fehérneműben voltunk már és hát éreztem hogy nagyon be vagyok indulva és ép hogy hozzámért lent bugyin keresztül el élveztem :$ szerintetek cikinek tartotta a dolgot hogy ilyen? :/ 17/L
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 02:39
11/12 anonim válasza:
Miért teszel fel ilyen kérdést,most mehetek kiverni megint.én imádtam tini koromban mikor a lányka elkezdett nedvesedni bugyin keresztül az újjaimon.meg a mellbimbójuk cseresznyemaggá keményedett a trikóján keresztül a tenyerembe.persze ma is beindulok az ilyen játékoktól.de kezdet varázsa már a múlté:-(.Egyenlőre;-) 31f
12/12 anonim válasza:
A helyében kilefetyeltem volna a puncikagylódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!