Smileeey kérdése:
Én egy 14 éves lány vagyok! Szoktam masztizni, de inkább szeretnék már egy fiúval együtt lenni! De nem merek mert a mell bimbóm befelé fordul! Mit tegyek? Létszíves hülyeségeket hagyjátok ki! Köx .
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 20:27
1/34 anonim válasza:
Az meg milyen? Képet dobhatnál fel.
3/34 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok felrakni ..
De olyan akinek nem jön elő a mell bimbója ha nem nagyon pici és nem lehet látni ! Mondjuk ha leveszem a melltartómat akkor nem látják a mellbimbóm :(
2011. dec. 12. 20:30
4/34 anonim válasza:
Ne ilyenek törd a fejed, csillagvirág.
Ha annyira vágysz már a szexre, akkor k*rasd meg magad utána ess teherbe. És várjuk a további kérdéseid, mi szerint, "Terhes vagyok, ha kétszer belém élvezett? A fiú azt mondta nem leszek terhes stb. :'DD "
Kicsit kamunak érzem ezt. :)
5/34 Taker01 válasza:
ha apasi igazán szeret leszarja ha nem...akkor rábasztál :D najó nem de télleg az milyen :D
6/34 anonim válasza:
olvasgasd ezt, az ilyen problémákra kiváló
7/34 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy befogod az orrod és nagy nyomású sűrített levegőt juttatsz magadba a seggeden keresztül, hátha előjönnek azok a bimbók.
8/34 anonim válasza:
Most akkor mi van? Melltartót hordasz, gondolom akkor van is benne valami. Viszont nincs mellbimbód? Vagy befelé fordul? Hová befelé?
9/34 A kérdező kommentje:
2011. dec. 12. 20:34
10/34 Kokeboy válasza:
Sztem nem nagy cuc hogy befele fordul.Egyeltalán nem ciki.
sztem még szexi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!