Én egy 14 éves lány vagyok! Szoktam masztizni, de inkább szeretnék már egy fiúval együtt lenni! De nem merek mert a mell bimbóm befelé fordul! Mit tegyek? Létszíves hülyeségeket hagyjátok ki! Köx .
14 évesen nem kellene szexelni. Nem vagy még érett rá. Egy kutatás szerint 17 éves kor felett élvezik csak a lányok.
Én a te helyedben nem kínoznám magam...
Sokkal cikibb, hogy 14 évesen már azon jár az eszed, hogy kefélj valakivel, mert annyira viszket...
pfff....
Ehhez képest a befelé fordult mellbimbó semmiség.
Majd egy év múlva jobban fog zavarni, ha nem tudod szoptatni a gyereked, addigra meg csak teherbe esel...
Basszus, egy pár hónapja még bűncselekmény lett volna megdugni, tiszta öröm, hogy legalább kivártad, hogy legálisan lehessen kisámfázni.
Nem vagytok normálisak -.-
Holnap leszek 15 még is élvezem a szexet ;)
Plusz .. attól, hogy lefekszik valakivel nem azt jelenti, hogy terhes lesz vagy, hogy végigmegy rajta a fél város ;)
Én is már nagyon régóta kívántam szóval..
Jah és a melleddel nincs gáz;)
te ne ezért ne akarj lefeküdni egy fiúval,hanem azért mert még eg éretlen kislány vagy,jó lenne ha ebbe bele olvasnál,hátha észhez térsz.
14 évesen még a pasizás is korai,nem beszélve arról,hogy felkészületlen és naív vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!