Smileeey kérdése:
Én egy 14 éves lány vagyok! Szoktam masztizni, de inkább szeretnék már egy fiúval együtt lenni! De nem merek mert a mell bimbóm befelé fordul! Mit tegyek? Létszíves hülyeségeket hagyjátok ki! Köx .
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 20:27
21/34 Boda Gergő válasza:
Helyesírás 1, leülhetsz: légyszíves.
22/34 anonim válasza:
11:04 mielőtt mondasz valamit gondolkozz el, hogy van e értelme ;)
Azét lennék r*banc mert lefeküdtem a barátommal akibe SZERELMES vagyok?:o -.-
És tartottad a gyertyát vagy mi, hogy ennyire tudod, hogy még nem élveztem el? Sajnálattal közlöm, hogy rossz szobában voltál;) Attól, hogy neked nem ment/megy nem jelenti azt, hogy másnak sem..
20 éves koromra akkor lennék kiélt k*rva ha naponta b*sznának 2en ..
23/34 anonim válasza:
képzeld nekem eddig mindig sikerült,inkább bújj el hogy 15 éves kislányként szétrakod a lábad és még büszke is vagy rá,kis taknyos..
24/34 anonim válasza:
bocs 14 éves kislányként,hiszen még 15 sem vagy..szánalmas
25/34 anonim válasza:
Nem büszkeség.. anyán kívül senki nem tudja ;) de ha nem haragszol megvédem magam mert nincs igazad ;) amugy meg olvass már .. szövegértés egyes-.-
26/34 anonim válasza:
nincs igazam,mert szerintem szánalmas,hogy szexelsz 14 évesen,amúgy meg láttam,hogy holnap leszel 15 hidd el nem sokat számít,anyukád tudja?? gratulálok neki..
27/34 anonim válasza:
Gyere majd én megsimizlek, haverjaim úgyis mindig lepedóznak, hogy tetszenek a 8.osok :D
f/18
28/34 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy azt tegnap írtam, tehát ma vagyok 15 ;) és sz*rok a véleményedre ;) amúgy sem az a téma, hogy szexelek 15 évesen .. nem erre kell válaszolgatni hanem a kérdésre ;)
29/34 anonim válasza:
te utasítgasd mást ne engem...
30/34 anonim válasza:
Hát az eredeti kérdésre válaszolva:
Ha nagyon le akarsz feküdni valakivel akkor menj el egy discoba és egy drogos gyerek elveszi a szüzességed, ő nem fog rá emlékezni neked meg lesz egy jó vagy egy rossz élményed.....vagy add meg a számod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!