Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az miért olyan "menő" ha...

Az miért olyan "menő" ha valaki már nem szűz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fiúknál: mert tudja hova kell tenni

Lányoknál: nem kell sokáig könyörögni

2011. dec. 13. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:

ez csak bizonyos körökben menő...

én nem szivesen járok olyan cipőben amit elöttem már valaki hordott... jobban szeretem én kitaposni...

2011. dec. 13. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert te lábbal csinálod vagy mi? :D
2011. dec. 13. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
22%

# 3

Metafora te barom.

2011. dec. 13. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:

ne legyél ideges...

xD

2011. dec. 13. 19:46
 6/12 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogyha valaki már nem szűz, annak tapasztalata is van. Ez viszont nem igaz, mert CSAK tény, hogy valaki nem szűz, de mit ér, ha az ágyban nem tud maradandót nyújtani? Szóval ha valaki már nem szűz, az még nem jelenti azt hogy lepedő akrobata. :)
2011. dec. 13. 21:04
 7/12 anonim válasza:
ez által érettebnek gondolják magukat, meg talán h kelendőbbek.
2011. dec. 13. 22:03
 8/12 anonim válasza:
Ha a csaj nem szűz, akkor nem kell óvatoskodni meg hónapokig fűzögetni. Egyéjszakás kalandra is kapható, simán csak meg lehet dugni minden fakszni nélkül. A pasiknak csak az ilyen kell. Ergo, ha nem szűz, több pasija van. Ha több pasija van, menőbb. Ilyen egyszerű.
2011. dec. 13. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
mert 6 éve (kb akkor kezdődött) a magyar tudósok kifejlesztettek egy fegyvert, ami más dimenziókból tud ide hozni szornyeket, csakhogy el szurtak 1-2 dolgot, és az egész másik dimenzió rá került a mienkre, és nem szörnyek jöttek, hanem ribaancok,és médiaszereplők.az óta ilyen elqurvult a világ,és magyarország is
2011. dec. 14. 12:43
 10/12 anonim válasza:

Én 1 év után feküdtem le a barátommal, úgy hogy akkor voltam 15. Mai napig úgy érzem butaság volt és fiatalok voltunk túlságosan. Szerintem egyáltalán nem "menó" ha valaki már nem az. Max boldog ha szerelmből csinálja.

L/18

2011. dec. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!