Szerintetek akkor ő most szűz?
tehát a barátnőmet megujjaztam és vérzett és beparázott meg minden és amikor pisilt fájt neki csípet
de nem vérzett neki annyira és akkor most szűz?
ha vérzett akkor már nem
abban az egy esetben ha az ujja vérzett akkor még az
Attól még hogy a szűzhűrtya elszakad mért ne lenne szűz ?
Ha kuki jár a nunijába csk akkor fogja elveszíteni a szüzességét még mindig : )
Egyébként meg inkább tanuljatok meg jártatok iskolába, sokkal jobban jártok később ;)
1. Ha nem volt még előtte fiúval, az ujjazástól még szűz marad, csak max a szűzhártyája szakadt át.
2. Lehet volt már előtte fiúval és most csak azért vérzett és csípett mert felsértetted a körmöddel.
az ujjazástól még szűz marad, csak max a szűzhártyája szakadt át.
PRICELESS :)
Kis pajtás!
Én is arra gondoltam hogy nagy volt a karmod,és a lány hüvelyét felsértetted.Attól vérezhet is és csípheti is neki.A szüzességét majd akkor veszíti el ha nem az ujjadat dugod be neki,hanem a meredező farkadat!Ameddig csak ujjazod a lánykát addig is vigyázz rá, körmöld meg előtte magad.(reszeld is meg)A hüvelynek ugyan van természetes védelme,de nagyon érzékeny a fertőzésekre így is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!