Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek akkor ő most szűz?

1 srác kérdése:

Szerintetek akkor ő most szűz?

Figyelt kérdés

tehát a barátnőmet megujjaztam és vérzett és beparázott meg minden és amikor pisilt fájt neki csípet

de nem vérzett neki annyira és akkor most szűz?

2011. dec. 11. 23:01
 1/7 anonim válasza:

ha vérzett akkor már nem

abban az egy esetben ha az ujja vérzett akkor még az

2011. dec. 11. 23:09
 2/7 rockd válasza:
Szerintem nem szűz, viszont szinte biztos, hogy valamilyen nemi betegsége van. Csak akkor szokott ott csípni ha pisilnek a lányok.
2011. dec. 11. 23:09
 3/7 anonim válasza:

Attól még hogy a szűzhűrtya elszakad mért ne lenne szűz ?

Ha kuki jár a nunijába csk akkor fogja elveszíteni a szüzességét még mindig : )

Egyébként meg inkább tanuljatok meg jártatok iskolába, sokkal jobban jártok később ;)

2011. dec. 11. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Ha nem volt még előtte fiúval, az ujjazástól még szűz marad, csak max a szűzhártyája szakadt át.

2. Lehet volt már előtte fiúval és most csak azért vérzett és csípett mert felsértetted a körmöddel.

2011. dec. 12. 01:08
 5/7 anonim ***** válasza:

az ujjazástól még szűz marad, csak max a szűzhártyája szakadt át.

PRICELESS :)

2011. dec. 12. 01:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az edigi válaszokat ;)
2011. dec. 12. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Kis pajtás!

Én is arra gondoltam hogy nagy volt a karmod,és a lány hüvelyét felsértetted.Attól vérezhet is és csípheti is neki.A szüzességét majd akkor veszíti el ha nem az ujjadat dugod be neki,hanem a meredező farkadat!Ameddig csak ujjazod a lánykát addig is vigyázz rá, körmöld meg előtte magad.(reszeld is meg)A hüvelynek ugyan van természetes védelme,de nagyon érzékeny a fertőzésekre így is!

2011. dec. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!