Tudni fogja, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
22 éves szűz srác vagyok, jóban vagyok egy 42 éves nővel (ez lehet hogy gáz de most mindegy)azt akarja hogy feküdjünk le, de ő nem tudja hogy szűz vagyok, szerintetek észre fogja venni hogy még nem voltam nővel?2011. dec. 9. 23:11
1/15 anonim válasza:
42évessel akarod elvetetni a szüzességed? Ö_Ö
3/15 anonim válasza:
az előbb te tetted fel azt a kérdést is aminek hasonló volt a tartalma???
4/15 anonim válasza:
első:
15-25 éves csajoknak nem kellenek szűz pasik, így nincs más választása.
5/15 anonim válasza:
igen. miért nem mondod meg neki?
7/15 anonim válasza:
42éves nő kemény és határozott pasira vágyik DE van egy DE ha őszintén elmondod neki h szűz vagy sztem akkor ő fog neked segíteni majd h túless rajta tuti élvezni fogod!!!
8/15 93Mumus válasza:
Figyelj, csak az első menetig leszel szűz... ha nem egyszeri alkalomról van szó mond el, és kréd meg h vezessen be. Akkora kornal már van tapasztalat bőven, seperc alatt megtanitja hogyan kell jól csinálni és a következő alkalommal már nem lesz probléma.
9/15 anonim válasza:
Szerintem észre fogja venni, valamilyen szinten biztos ügyetlenebb leszel mint egy tapasztaltabb férfi.
De ez ne tántorítson el, ha őt nem zavarja csináljátok nyugodtan, lehet még tetszene is neki.
10/15 anonim válasza:
Persze, hogy észre fogja venni, de egy ilyen korú nőnek -én úgy gondolom- nem okoz problémát...Megtanít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!