Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? :-s . Kérlek...

Mit csináljak? :-s . Kérlek adjatok tanácsot!?!

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok , és kb. 1hete összejöttem 1nagyon aranyos fiuval!nagyon szeretem , már akkor szerettem , mielött még össze jöttem vele!

A probléma az , hogy MÀR kezdem nagyob kívanni , de nem akarom magam ilyen hamar oda adni neki , mivel hogy még friss a kapcsolatunk , szűz is vagyok , és nem akarok olyan lenni mint a többi lány manapság !

Most akkor micsináljak?

kérlek , normális válaszokat .. köszönöm előre is!

2011. dec. 12. 15:41
 1/9 guilelessgirl17 válasza:
100%

hát szerintem 15 évesen még korai nemi életet élni ..., oké hogy olvasol róla hogy milyen a szex,meg tudod is hogy mi zajlik le,de biztos vagy benne hogy tényleg akarod ?? mivel még szűz vagy ezért ne rohanj előre : )) várj még vele egy kicsit főleg hogy 1 hete vagytok együtt.

lehet hogy nem is úgy kívánod!!!

2011. dec. 12. 15:44
 2/9 ...Off válasza:
70%
hááth petting mehet....:) de ne engedd hogy mgtrténje maga az aktus..:) Am tudom miről beszélsz én is 15 vok mg b.nőm is... és lassan 9 hónapja járunk és még csk a pettinget engedi..:) de persze van mikr bevadul.........:P:P:P de mondjuk mi már lefekszünk karácsonykor dea miénk már zér komoly kapcsolat ebbe a mai világba..:) rem segítettem
2011. dec. 12. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
m*sztizz :)
2011. dec. 12. 15:47
 4/9 Decoy válasza:
100%

petting

szeressétek egymást

ne siessétek el de ne várjatok vele túl sokáig (tapasztalat)

jah és majd a késöbbi kapcsolatotokra

légy őszinte és ha van probléma beszéld meg vele

nálam is ezt kellett volna

és most ezért leszek szingli karácsonyra 2 év után...

2011. dec. 12. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne add neki a tested túl korán. Ebbe beletartozik a petting is. Várj vele. Unokatesóm 1 évig várt mielőtt lefeküdt a pasijával és azt mondta, hogy nem bánta meg.

Előtte csak ruhán keresztül tapizás meg simizés volt, semmi több.

2011. dec. 12. 16:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
2011. dec. 12. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
gondolj bele 15 vagy, 1 hete vagytok együtt ,az 1 hét az nem idő,fiatal gyerek vagy még, a pettinggel is várjatok legalább fél évet ha nem többet a szexszel meg min 21 évet,az hogy kívánod még nem ok arra hogy gyorsan szét is tedd a lábad,még nem is ismeritek egymást,nem szabad elsietni,nekem is volt barátom 15-17,18,19 évesen is,de én csak 19 évesen feküdtem le azzal a fiúval aki igazán szerettem,nem adtam oda egynek sem hamarabb,és nem bántam meg hogy vártam és nem adtam az elsőnek
2011. dec. 12. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
*nem 21 hanem min 1 évet
2011. dec. 12. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen 1 HÉT után szexelni akarsz?!?

kicsit gondolkodj még rajta ...sztem a pettingel is várj még MIN. 1-2 hónapot(bár még a fél év is belefér)..+ha már most lefekszel vele akkor vszínűleg 2 hónap mulva már sehol nem lesz a ti "kapcsolatotok"..

2011. dec. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!