Mit csináljak? :-s . Kérlek adjatok tanácsot!?!
15 éves lány vagyok , és kb. 1hete összejöttem 1nagyon aranyos fiuval!nagyon szeretem , már akkor szerettem , mielött még össze jöttem vele!
A probléma az , hogy MÀR kezdem nagyob kívanni , de nem akarom magam ilyen hamar oda adni neki , mivel hogy még friss a kapcsolatunk , szűz is vagyok , és nem akarok olyan lenni mint a többi lány manapság !
Most akkor micsináljak?
kérlek , normális válaszokat .. köszönöm előre is!
hát szerintem 15 évesen még korai nemi életet élni ..., oké hogy olvasol róla hogy milyen a szex,meg tudod is hogy mi zajlik le,de biztos vagy benne hogy tényleg akarod ?? mivel még szűz vagy ezért ne rohanj előre : )) várj még vele egy kicsit főleg hogy 1 hete vagytok együtt.
lehet hogy nem is úgy kívánod!!!
petting
szeressétek egymást
ne siessétek el de ne várjatok vele túl sokáig (tapasztalat)
jah és majd a késöbbi kapcsolatotokra
légy őszinte és ha van probléma beszéld meg vele
nálam is ezt kellett volna
és most ezért leszek szingli karácsonyra 2 év után...
Ne add neki a tested túl korán. Ebbe beletartozik a petting is. Várj vele. Unokatesóm 1 évig várt mielőtt lefeküdt a pasijával és azt mondta, hogy nem bánta meg.
Előtte csak ruhán keresztül tapizás meg simizés volt, semmi több.
15 évesen 1 HÉT után szexelni akarsz?!?
kicsit gondolkodj még rajta ...sztem a pettingel is várj még MIN. 1-2 hónapot(bár még a fél év is belefér)..+ha már most lefekszel vele akkor vszínűleg 2 hónap mulva már sehol nem lesz a ti "kapcsolatotok"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!