Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem sikerült? Nagyon...

Miért nem sikerült? Nagyon fájt. Adjatok tanácsot légyszí

Figyelt kérdés
A probléma a következő: A barátom nem tudja berakni a péniszét.:S Lehet, hogy hülyén irtam le bocsi de máshogy nem tudtam megfogalmazni. Előjáték volt és kelőképpen felizgultam de mikor oda kerűlt a sor és be akarta rakni nem sikerült csak egy kicsi mert nekem annyira fájt, hogy majd szétszakadtam.:S Mitől van ez??? Az ujjazás nem fáj semmi meg benedvesedtem de mikro be próbálta rakni az nagyon fájt:(most nagyon csalódott vagyok. Légyszí adjatok tanácsot!!
2009. jún. 22. 22:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok a barátom 18 éves
2009. jún. 22. 22:31
 2/18 anonim válasza:

Elég nedves voltál? Nem görcsöltél, izgultál nagyon?

Az elsöre segitség lehet a Dmben is kaphato sikosito gél, a másodikra pedig egy pálinka ;-)

2009. jún. 22. 22:38
 3/18 A kérdező kommentje:
igen elég nedves voltam:Sés nem görcsöltem eggyáltalán de vagy csak 2 cm tudta betenni mert utánna annyira fájt, hogy abba kelett hagyni:S de köszike a választ:)
2009. jún. 22. 22:42
 4/18 anonim válasza:
Van 1 jófajta receptem az efféle fájdalomcsillapításra: jó sok pia :D
2009. jún. 22. 22:44
 5/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy a barátodnak túl nagy és az a probléma?
2009. jún. 22. 22:45
 6/18 anonim válasza:

Megint én :-)

Ez azért ne vegye el a kedved és ne aggodj, sikerülni fog. Lehet hogy vmi leleki eredetű lehet... ha sietni kell, ha nem vagy elég biztos a szerelmében, ha rátok nyithatnak... Ajánlom a hosszabb francia előjátékot ;-) ez lett volna az első???

2009. jún. 22. 22:45
 7/18 A kérdező kommentje:

hát igen ez lett volna az elős:S de nincsen olyan nagy neki:D de nagyon szeretem csak ez olyan rossz élmény most, hogy nem sikerült nekem más meg meg sem érzi:S:S remélem azért ha megint megpróbáljuk sikerülni fog

köszi a válaszokat:)

2009. jún. 22. 22:47
 8/18 anonim válasza:
72%

vakószínűleg még nem voltál kitágulva rendesen...:S

mondd a barátodnak h tágítgassa még ,,, és akkor jobb lesz ! nekem is nagyon fájt az 1. :S meg még a második sem volt az igazi de utána már jó volt :D

nem tom én pia nélkül is elvagyok !csak élvezni kell és király :D

2009. jún. 22. 22:48
 9/18 A kérdező kommentje:
és mire gondolsz a tágításon?? jó sok előjáték??:P
2009. jún. 22. 22:49
 10/18 anonim válasza:
Nem arról van szó,h mindig bepiálok és úgy kefélek,de ez az elsőnél jól bevált, h nem fájt és azért nem mind1...sztem
2009. jún. 22. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!