Miért nem sikerült? Nagyon fájt. Adjatok tanácsot légyszí
Figyelt kérdés
A probléma a következő: A barátom nem tudja berakni a péniszét.:S Lehet, hogy hülyén irtam le bocsi de máshogy nem tudtam megfogalmazni. Előjáték volt és kelőképpen felizgultam de mikor oda kerűlt a sor és be akarta rakni nem sikerült csak egy kicsi mert nekem annyira fájt, hogy majd szétszakadtam.:S Mitől van ez??? Az ujjazás nem fáj semmi meg benedvesedtem de mikro be próbálta rakni az nagyon fájt:(most nagyon csalódott vagyok. Légyszí adjatok tanácsot!!2009. jún. 22. 22:29
11/18 anonim válasza:
igen és ujjazon sokat és az ujjával tágítson!
13/18 anonim válasza:
Na annyira sok ezért ne :DD
Egy pici lehet, hogy nem árt, és kezdjétek egy kis síkosítóval, hátha könnyebb lesz.
Óvatosan, lassan, mindig kicsivel tovább próbáljon bejutni a barátod, lehet, hogy a tágulással van gond és először nem megy olyan könnyen :)
14/18 A kérdező kommentje:
értem köszike és milyen pózban a legjobb, hogy annyira ne fájjon mert most azt próbáltuk hogy én voltam alul, szerintetek mi lenne a legjobb???
2009. jún. 22. 22:54
15/18 anonim válasza:
Hát szerintem az a legjobb rá, esetleg próbáld kicsit megemelni a lábaidat, terpeszd szét kicsit jobban így könnyebben tágul :)
Aztán csak óvatosan, ha úgy érzed, hogy nem jó, próbáljátok máshogy, ne erőltessétek, ne vegye el a kedved :)
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2009. jún. 22. 22:58
17/18 anonim válasza:
Lazulj el,add át magad neki,bízz meg benne, ne görcsölj,és legyen hosszú előjáték, izgulj fel "normálisan" :)) hidd el ennyi az egész!
18/18 anonim válasza:
Nekem is volt igy de mi sokszor probálkoztunk,de azóta minden rendben soke elöjáték nekem a lovagló póz jött be mert eleinta ha azzal kezdtem nemfájt de kinek mi rem sikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!