Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot légyszi!?
A helyzet a következő:
Van egy nő,akit a munkahelyemen ismertem meg, 7 évvel idősebb nálam 2gyermeke van és élettársi kapcsolatban él.
Már 3 éve, hogy mióta először megláttam teljesen belehabarodtam, de megtudtam, hogy gyerekei vannak és kapcsolata, gondoltam jobb ha nem is reménykedem(nem is kell mondanom mindíg rá gondolok). Aztán egyszercsak mellém ült a buszon és nagyon jól elbeszélgettünk, majd utána a gyárban is,úgy érzem szimpatikus vagyok neki, és végül a minap egy közösségi oldalon jelölt és beszélgettünk.
Elhívtam egy találkozóra, amit nem utasított el, csak közölte, hogy nem nagyon tudná megoldani, mert a gyerekekkel megy mindenhová, majd ezt másnap személyesen is eddig sikerült lebeszélni, szóval most itt állok tanácstalanul egy olyan nőért epekedve, akinél szebbet és vonzóbbat sohasem találnék, nem tudtam konkrét választ kihozni. (Egyébként tiszteletben tartom a kapcsolatát, és nem akarok neki rosszat, de mivel sosem tudunk kettesben beszélni, az érzéseimet sem tudom elmondani neki tisztességesen)
Szerintetek mit tehetnék ebben az esetben?
Nehéz ügy, a megoldást azonban neked kell megtalálni. Mivel nem független a hölgy és gyerekei is vannak, egy futó kapcsolattal csak belerondítanál az életébe.
A legtisztességesebb szerintem ha találsz rá módot és elmondod neki az őszinte álláspontodat, ebből talán ő is megfogalmazza a saját véleményét. El kell döntened mit vállalsz fel és mit nem, igazak-e az érzelmeid vagy csak egy csinos nő látványa vette el az eszed. Minden döntésnek vannak következményei.
Volt nekem is hasonló felállású helyzet, ő is mindig hozta-vitte magával a gyerekeit...
A legjobb takaródzó dolog, a gyerek, ha valami kibúvót keres a hölgyike.
Ezesetben kerülné a futó kapcsolatot, azonnali szexet, valószínűleg nem elégedett a mostani kapcsolatával, és egy nőnek fontos, hogy a gyerekeit is ugyanúgy szeressék, mint önmagát.
Tehát nyilván hosszú távra tervezne, én így gondolom.
Remélem segítettem.
Üdv
Felejtsd el!
Ne szakíts szét egy egyben lévő családot! Ez a "tiszteletben tartom a kapcsolatát" dolog úgy is csak addig tartana, ameddig nem éreznéd azt, hogy történhetne más is. Az pedig természetes, hogy egy évek óta kapcsolatban lévő nőnek egy kis törődés és egy fiatalabb pasi érdeklődése hízelgő.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!