Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Remélem tudtok nekem segiteni,...

Remélem tudtok nekem segiteni, 18 éves srác vagyok, a barátnőmmel most kezdünk "rátérni" a sex témára. Én és ő is szüzek vagyunk és kicsit be vagyon sza. :D Adjatok tanácsot, hogy-hogy áljak neki ha eljön a pilanat. Mi eshet jól neki?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegulis ha szuzek vagytok,akkor eloszor a pettingel kellene kezdjetek.Simogatas,egy kis puszi ide meg oda...:)Eloszor probaljatok osszehangolodni,figyeld meg mi esik jol a baratnodnek es mi nem.Lassan-lassan raterhettek a szexre is,de ha igy egybol beleugrotok a mely vizbe akkor az kisse fajdalmas lehet mindkettotoknek...
2009. ápr. 15. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked :)
2009. ápr. 15. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Most tényleg? Miért lenne fájdalmas mind a kettőjüknek? A fiúnak biztosan nem, a lány meg ha ellazul és nem görcsöl akkor neki sem.

Szóval:

Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x. Majd gumi fel és szépen lassan vezesd be neki. Ha nagyon fáj neki, akkor hagyd abba. Ha csak kicsit akkor meg ne állj.

Kb.

2009. ápr. 15. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsoo vagyok.

Uhh,ne haragudj,de szeritentem a legtobb csaj ugy van vele h nem fog csakugy egyszeribol kitagulni,ahoz azert kell egy kis elojatek h felizguljon...Es marpedig ha nem izgul fel akkor fajni fog neki,mert szuk lessz.Es ha szuk,a fiunak is faj,mert nem tud behatolni...-_-

2009. ápr. 15. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Olvasol is vagy csak írsz?

Idézném:

"Szóval:

Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x..."

Van ebben előjáték rendesen.

2009. ápr. 15. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Jaaa bocs.Csak probaltam magyarazni miert lehet nekik fajdalmas...-_-
2009. ápr. 15. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:

A hosszú előjáték tényleg sokat segíthet, főleg neki.

Egy tipp: kézzel vagy szájjal kényeztesd, és akkor bújj be, ha közvetlen orgazmus előtt van. Ekkor fájdalomcsillapító hatású hormonok szabadulnak fel, így a fájdalmat sokkal jobban elviseli, mint normál helyzetben.

2009. ápr. 16. 14:10
 8/9 anonim válasza:
100%

Az előttem válaszolónak teljesen igaza van. Én nem voltam ilyen szerencsés. Pedig az akkori párom 6 évvel idősebb volt és azt hittem, hogy majd biztos nagyon jó lesz az első. De tévedtem! A mai napig bánom, hogy akkor nem álltam fel és nem mentem haza. Semmi előjáték nem volt csak 1-2 csók és simogatás aztán durr bele. Végig sírtam az egészet, és nem mertem neki szólni, hogy hadja abba, mert nem akartam megbántani. Őt meg nem érdekelte h sírok.

Egy lánynak fontos hogy felejthetetlen (pozitívan) legyen az első, mert az határozza meg az egész szexuális életét.

2009. ápr. 16. 20:01
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Egy véletlen kérdés" alatt olvastam a kérdésed. Érdekelne, hogy hogy sikerült az első együttlét. Pettinggel kezdtetek, vagy egyből a közepébe? Milyen volt?

2010. márc. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!