Remélem tudtok nekem segiteni, 18 éves srác vagyok, a barátnőmmel most kezdünk "rátérni" a sex témára. Én és ő is szüzek vagyunk és kicsit be vagyon sza. :D Adjatok tanácsot, hogy-hogy áljak neki ha eljön a pilanat. Mi eshet jól neki?
Most tényleg? Miért lenne fájdalmas mind a kettőjüknek? A fiúnak biztosan nem, a lány meg ha ellazul és nem görcsöl akkor neki sem.
Szóval:
Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x. Majd gumi fel és szépen lassan vezesd be neki. Ha nagyon fáj neki, akkor hagyd abba. Ha csak kicsit akkor meg ne állj.
Kb.
Elsoo vagyok.
Uhh,ne haragudj,de szeritentem a legtobb csaj ugy van vele h nem fog csakugy egyszeribol kitagulni,ahoz azert kell egy kis elojatek h felizguljon...Es marpedig ha nem izgul fel akkor fajni fog neki,mert szuk lessz.Es ha szuk,a fiunak is faj,mert nem tud behatolni...-_-
Olvasol is vagy csak írsz?
Idézném:
"Szóval:
Petting, ahogy szoktátok, szipi szopi, nyald ki tisztességesen, az sem baj ha elmegy 1x-2x..."
Van ebben előjáték rendesen.
A hosszú előjáték tényleg sokat segíthet, főleg neki.
Egy tipp: kézzel vagy szájjal kényeztesd, és akkor bújj be, ha közvetlen orgazmus előtt van. Ekkor fájdalomcsillapító hatású hormonok szabadulnak fel, így a fájdalmat sokkal jobban elviseli, mint normál helyzetben.
Az előttem válaszolónak teljesen igaza van. Én nem voltam ilyen szerencsés. Pedig az akkori párom 6 évvel idősebb volt és azt hittem, hogy majd biztos nagyon jó lesz az első. De tévedtem! A mai napig bánom, hogy akkor nem álltam fel és nem mentem haza. Semmi előjáték nem volt csak 1-2 csók és simogatás aztán durr bele. Végig sírtam az egészet, és nem mertem neki szólni, hogy hadja abba, mert nem akartam megbántani. Őt meg nem érdekelte h sírok.
Egy lánynak fontos hogy felejthetetlen (pozitívan) legyen az első, mert az határozza meg az egész szexuális életét.
Szia!
Egy véletlen kérdés" alatt olvastam a kérdésed. Érdekelne, hogy hogy sikerült az első együttlét. Pettinggel kezdtetek, vagy egyből a közepébe? Milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!