Valóban létezik a 30 éves kor fölötti szüzesség jelenség?
Figyelt kérdés
És itt nem a vallási, egészségügyi okokból cölibátust fogadottakra gondolok, hanem akiknek egész egyszerűen nem jött össze, nem úgy alakult pedig szerették volna. Nem akarok senkit megbántani de én mindig kétkedéssel fogadom ha ilyenről hallok mert annyira nehezen tudom elképzelni ha valaki ennyi idősen még nem esik át ezen a "szakaszán" az életének. Nekem ez is hozzátartozik a felnőtté váláshoz, a komolyabb, érettebb párkapcsolatok kialakítása, a szexualitás. Ha van ilyen akkor eláruljátok hogyan és miként alakult ez így, bánjátok?2011. nov. 24. 00:04
21/21 anonim válasza:
És olyan is van, aki egyszerűen csak szégyellné, 40 vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!