Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban létezik a 30 éves kor...

Valóban létezik a 30 éves kor fölötti szüzesség jelenség?

Figyelt kérdés
És itt nem a vallási, egészségügyi okokból cölibátust fogadottakra gondolok, hanem akiknek egész egyszerűen nem jött össze, nem úgy alakult pedig szerették volna. Nem akarok senkit megbántani de én mindig kétkedéssel fogadom ha ilyenről hallok mert annyira nehezen tudom elképzelni ha valaki ennyi idősen még nem esik át ezen a "szakaszán" az életének. Nekem ez is hozzátartozik a felnőtté váláshoz, a komolyabb, érettebb párkapcsolatok kialakítása, a szexualitás. Ha van ilyen akkor eláruljátok hogyan és miként alakult ez így, bánjátok?
2011. nov. 24. 00:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem is úgy írtam a megánügyet, hogy nem lehet róla beszélni. Aki akar az írjon.
2011. nov. 24. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
"magánügyet" :)
2011. nov. 24. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen vannak főleg a társadalmi kirekesztettek között,szegények,rokkantak,stb stb.
2011. nov. 24. 22:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Az egészségügyi, vallási okokat kizártam már a kérdésemben mert ott nyilvánvaló a szitu. A szegénység mondjuk nem tudom miért akadály?
2011. nov. 25. 00:15
 15/21 anonim ***** válasza:
kevés pénze van és ne macsó a alkata akkor az soha nem talál nőt magának még 30 felett sem,amúgy a nők máma már nagyon válogatósak nem a pasi a hibás ezért hogy nem talál nőt
2011. nov. 26. 19:41
 16/21 anonim válasza:

Így van, a szegénység is gátja lehet a rendszeres nemi életnek. Pl. valaki pici településen él, nincs pénze utazni, és sok a korlátolt ember, nehéz normális párt találni.

Kedves kérdező: érdekelne, eg.ügyi okok közé sorolod -a kérdésed vonatkozásában- a pszichés problémákat is? De most zárjuk ki a fogyatékkal élők, az elmebetegek esetét. Gondolok pl. inkább arra, hogy valakit gyerek korában megerőszakoltak... Tehát olyan esetben is csodálkozol, ha valakinek kevés szexuális élménye volt, vagy akár szűz, ha jól is néz ki, értelmes is, de tudatalatt gátolt a szex felé azért, mert gyerek korában megerőszakolták?

2011. nov. 27. 19:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Nyilván az ilyen lelki traumák sem tartoznak abba a körbe amire én gondolnak. Ahol megvan a nyilvánvaló ok azt megértem.Én teljesen normális, fizikailag, lelkileg, pszichésen egészséges emberekre gondoltam akiket elvileg nem gátolna semmi.
2011. nov. 27. 20:17
 18/21 anonim válasza:

Ismét én vagyok, a legutóbbi. Értelek. Akkor ez esetben tényleg érthetetlen számomra is, ha valaki 30 év felett még szűz,

HACSAK:

...hacsak -AMI ÖNHIBÁJÁN KÍVÜLI OK- nem fog össze ellene a környezete, és gátolja: sok az elmebeteg, de minimum irígy, vmilyen értékes tulajdonságra féltékeny ember, pl. egy faluban él egy magas IQ-jú értelmiségi személy (vagy kevesed magával él ott kiemelkedő IQ-val/EQ-val), és a többiek kiközösítik irigységből, nem jut munkához, pénzhez, emiatt nem tud máshol párt találni magának.

Még egy oka lehet az általad vizsgált alapesetben:

ÖNHIBÁJÁBÓL (pl. rossz a természete, stb.).

2011. nov. 28. 11:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Vannak aszexuálisok is, akiket kezdettől fogva nem mozgat a téma.
2011. nov. 30. 05:57
 20/21 anonim válasza:
Sajnos.
2012. jan. 5. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!