Eszébe jutna egy pasinak egy szűz lányt kihasználni?
Én még szűz vagyok, és elég bizalmatlan a pasikkal szemben, mert volt egy nagy csalódásom.
Sokféle véleményt hallottam már. Azt is, hogy a pasik nem szeretnek szűz lánnyal lenni, mert vigyázni kell mindennel, meg azt is, hogy pont azért jó, mert sokkal "hálásabb" lesz a lány. Tudom ez személyfüggő dolog.
Most járok egy pasival, aki mióta megtudta h szűz vagyok még jobban szeretne velem lenni. Azt mondja, hogy ez izgató. Nem tudom, hogy hihetek-e neki, tényleg lehet, hogy így gondolja, vagy pedig csak ki akar használni?
ne* hagyd kihasználni magad
kimaradt a nem:) ne hogy megvezesselek:)
Nem tuti,hogy ki akar használni,csak lehet tényleg jobban izgatja.:) Engem is jobban izgat egy szűz srác:D Mert,én is szűz vagyok. És nem tudom,olyan jó érzés lenne szerintem,ha szűzzel vagyok először. Most így gondolom:)
Nézd meg kiben bízol meg,ennyit tudok mondani.:)
Nah nekem is mondta már egy srác, hogy izgató, hogy szűz vagyok, ezzel tönkre vágta a 3 hónap együtt töltött időt...
Kül kb én azt javasolom, hogy várasd és idővel kiderül..
Én dobtam nagyon gyorsan, utána meg kiderült, hogy igazam volt.. :P :P
19L
ma 21:49 -es vagyok.
Nekem nem az a főlényeg,hogy szűz legyen a srác amúgy .. :D:|
ez legyen a legutolsó.. csak mondtam,hogy nekem ez jó érzés lenne.
de bunkó vagy utolsó!
csajszi,te ismered ..az én "elsőm" akivel csak petting volt,na ő egy k.csög volt szerintem.(Örülök,hogy nem feküdtünk le)
Nyúlkálni akart a puncimhoz,mikor megmondtam,hogy ne ..(2 hét járás után kb) 15 éves voltam. Amikor aludtam mellette (azt is erőltette !!),benyúlt.Megtudtam,olyan rossz érzés volt..:( nem is fájt se semmi ugye,mert aludtam,de olyan rossz volt,mikor elmesélte egy idő után..
De,amúgy rendes volt velem..csak ezek a dolgai.
Én megértettem,hogy ő megszokta a szexet,de ha "azt" akarja,akkor ne egy 15 évessel kezdjen ki.Aki szűz.
És éreztem,hogy mennyire vonzza,hogy szűz vagyok..és valószínűleg eleinte is csak azért kellettem annyira neki.
Persze,erre utólag jöttem rá (Y)
De,mindegy ez a múlté.
Szerintem hallgass a megérzéseidre. Ne legyél eszetlen. (Pl.fiú: igénylem a szexet,mikor fekszünk le? ez k.csög szerintem,ilyenkor ne menj bele vagy fiú: na nem fog fájni) és csak akkor menj bele,ha késznek érzed magad !
Többet nem tudok mondani :(
Sok sikert !
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!