14 éves vagyok és nem szűz nagy dolog. Ezzel mindenki annyira elvan! Mindha ez olyan nagy dolog lenne. Ti hány évesen vesztetétek el?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 14:00
2/24 anonim válasza:
Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, ez van korábban nem akartam. Most 23 éves vagyok, és boldogan élem az életem.
3/24 anonim válasza:
Ha nem tartanád nagy dolognak, nem kürtölnéd világgá. Érdekes, nálunk ezt mindenki tudta diszkréten kezelni...
4/24 anonim válasza:
Gyerek vagy. A felnőtteké a szex, de még ők sem igazán élik meg úgy, ahogy kellene. Valaki soha sem fogja megtapasztalni, azt amiről valójában szólni kéne.
5/24 anonim válasza:
Azért van el vele mindenki, mert szétkürtölöd...
Én is fiatal voltam (15), mégse mondtam el mindenkinek, mert volt annyi eszem.
Ezt csak magadnak köszönheted.
9/24 anonim válasza:
én 19 évesen! és most vagyok 21.és egyáltalán nem bánom..sőőőt. örülök és büszke vagyok arra,h 18 év alatt senkinek nem adtam oda magam.szerintem nem ciki 19 évesen elveszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!