Szerintetek ciki, ha egy lány 22 évesen szűz? Elsősorban fiúk véleménye érdekelne, de természetesen várom a lányok véleményét is.
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:59
21/25 anonim válasza:
Hát én nem szerettem volna 22 évesen elveszteni,de ha neked így jött össze akkor ez van.Ha neked nem ciki akkor jó.Nem kell másoknak megfelelned.Én nem tartom cikinek, hogy te szűz vagy még.Ha én lennék akkor magamat annak tartanám.
22/25 anonim válasza:
Veszitsd el,úgy is megbánod!
23/25 KiaraMira válasza:
igen annak én is nagyon örülnék, ha majd a barátom is szűz lenne, mikor lefekszünk! az olyan romantikus...
ja am, még én is az vagyok, azért mondom :P 18/L
24/25 anonim válasza:
Nagyon szép dolog! A barátod biztosan fogja értékelni. Nincs mit szégyenlened. Inkább az a ciki, amikor egy lány 13 évesen már nem szűz.
25/25 anonim válasza:
én is szűz vagyok nincs azzal semmi gond F/19:) ha van kedved írj szio:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!