Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki, ha egy lány...

Szerintetek ciki, ha egy lány 22 évesen szűz? Elsősorban fiúk véleménye érdekelne, de természetesen várom a lányok véleményét is.

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Pasid helyében megtisztelőnek tartanám. :)
2011. szept. 15. 20:22
 12/25 anonim ***** válasza:
7%

Szia, nem gáz, gondolom nagyon válogatós vagy, legyen a pasi 185 centi minimum meg izmos, jóképű, udvaroljon is körbe, halmozzon el ajándékkal, ha ez megvan akkor meg dobod mert "túl jó fiú"

21f

2011. szept. 15. 20:26
 13/25 mus musculus ***** válasza:
100%
Utolsó, te teljesen hülye vagy.:D Miért kell messze menő következtetéseket levonni ilyesmiből? Attól, hogy nem fekszik össze valaki az első csövessel, még nem lesz külsőt és pénzt elsődleges szempontként számon tartó ribanc.
2011. szept. 15. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. lenézem az olyan kis *ülye p*csákat, akik alig múltak el 14 évesek és több brokit fogtak már mint kilincset, aztán utána menőznek vele a suliban, hogy hú de tapasztalt meg érett vagyok.

Egyátalán nem ciki. Sőt nagyon is becsülendő dolog, hogy olyannal akarod elveszíteni akit szeretsz. Elhatároztál valamit, és tartod is magad hozzá. Ez egy érett jellemre vall. És hidd el, hogyha megtalálod az igazit akivel elveszítenéd, annak a srácnak nagyon nagy kincset fogsz adni! A helyében én nagyon örülnék egy ilyen "ajándéknak".

29F

2011. szept. 15. 22:29
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem, te tudod, hogy egyáltalán nem ciki, de szeretnéd mástól is hallani! Ja ha dubajozni akarsz, akkor viszont ciki!
2011. szept. 16. 00:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem válogatós vagyok, csak nem bújok ágyba minden jöttmenttel, és azt sem várom hogy elhalmozzon mindenféle dolgokkal. :)Én nem tartom a dolgot olyan cikinek, de aggaszt hogy a pasik ezt hogy látják... meg nem tudom hogy mondjam el neki hogy még szűz vagyok. :D
2011. szept. 16. 08:14
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

22 éves FFI vagy, nekem sem volt nemi kapcsolatom. Szóval nem ciki. De bezzeg a lányoknak, már ciki ha egy pasi szűz...

Itt tartunk..........

2011. szept. 16. 11:29
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
szerk: vagyok
2011. szept. 16. 11:30
 19/25 A kérdező kommentje:
Nekem pl nem ciki ha a pasi szűz. Örülnék ha a barátom még az lenne, úgy egyszerűbb lenne a dolog...nem lenne kihez hasonlítgatnia. :)
2011. szept. 16. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tartom cikinek, hogy ezt a kérdést naponta 10x meg kell kérdezni. Vissza lehet olvasni, mindenki 600x leírta, hogy NEM, NEM GÁZ!
2011. szept. 16. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!