Szerintetek ciki, ha egy lány 22 évesen szűz? Elsősorban fiúk véleménye érdekelne, de természetesen várom a lányok véleményét is.
Szia, nem gáz, gondolom nagyon válogatós vagy, legyen a pasi 185 centi minimum meg izmos, jóképű, udvaroljon is körbe, halmozzon el ajándékkal, ha ez megvan akkor meg dobod mert "túl jó fiú"
21f
Én pl. lenézem az olyan kis *ülye p*csákat, akik alig múltak el 14 évesek és több brokit fogtak már mint kilincset, aztán utána menőznek vele a suliban, hogy hú de tapasztalt meg érett vagyok.
Egyátalán nem ciki. Sőt nagyon is becsülendő dolog, hogy olyannal akarod elveszíteni akit szeretsz. Elhatároztál valamit, és tartod is magad hozzá. Ez egy érett jellemre vall. És hidd el, hogyha megtalálod az igazit akivel elveszítenéd, annak a srácnak nagyon nagy kincset fogsz adni! A helyében én nagyon örülnék egy ilyen "ajándéknak".
29F
22 éves FFI vagy, nekem sem volt nemi kapcsolatom. Szóval nem ciki. De bezzeg a lányoknak, már ciki ha egy pasi szűz...
Itt tartunk..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!