Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk tényleg nem szeretik a...

A fiúk tényleg nem szeretik a szűz lányokat?

Figyelt kérdés
Hallani pro és kontra is. De sokszor azt hallom, hogy sok velük a macera és véres lesz a lepedő...én már nem vagyok szűz, csak érdekel...
2011. szept. 11. 17:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Érdekes a válaszaitok, 99%-ban egyetértek velük.:) Én már nem vagyok szűz (24L), de valamelyik kérdésnél olvastam válaszként, hogy valaki azt írta a szűz lányokra, hogy "nem kell az, hogy összevérezd a brét", vagy valami ilyesmit. Ez eléggé meglepett, hogy valakit ez visszatarthat? Innen jött a kérdés.
2011. szept. 12. 08:17
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Egy 18 éves kis kamasz kisfiút visszatarthat. :) Egy férfit kevésbé.

"Szerintem a fiúk egy része azért nem szereti a szűzlányokat, mert irtó nagy macera velük eljutni az ágyig. És nem szeretnek várni! Szerintem nem a véres lepedő a gond, hanem az a sok nehézség, amit egy szűzlány "elvezetése" az első szexig jelent!"

Ez meg baromság, ha tényleg jól bánsz egy lánnyal, és elvarázsolod mindig, akkor nem sokat kell várni. :) Max. a nyomorékságból szűz lányoknál, de olyanokkal meg nem kezd az ember.

2011. szept. 12. 13:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
off: milyen az a nyomorékságból szűz lány?:)
2011. szept. 12. 15:45
 24/26 anonim válasza:
100%

Gondolom azt, hogy nyomorék topis csunya stb..XD

Amugy meg tenyleg undorito, hogy vannak akik lefikazzak a szuz csajokat.. akik igy gondolkodtak, azok hulyenek neznek masokat mert kepesek elvenni valaki szuzesseget? vagy aki azt mondja, hogy "gaz ha mar sokan felprobaltak" az se csodalkozzon azon, ha egy csal elkuldi a retekbe mert annyi novel volt mar.. nem ertem en ezt a legtobb faszi egy nyomorek mar bocsanat a kifejezesert, de ha maceraltok egy ilyen szuzesseg-nem szuzesseg kerdesen akkor nektek csak a lyuk kell keressetek egy hivatasost, ha meg szereted a csajt akkor nem tok mindegy???

2011. okt. 1. 17:54
 25/26 anonim ***** válasza:
44%

"de ha maceraltok egy ilyen szuzesseg-nem szuzesseg kerdesen akkor nektek csak a lyuk kell keressetek egy hivatasost, ha meg szereted a csajt akkor nem tok mindegy???"

Fordított esetben pedig - mármint ha a pasi szűz - és ezt őszintén elmondja, akkor a csaj kiakad és nem lesz semmi a dologból, mert nem tartja férfiasnak stb. Nem jó, ha nem volt előtte senkije és az sem, ha már 100 nője volt. De persze az ő szüzességétől essen mindenki hasra, mert ő milyen különleges ettől.

2011. okt. 2. 03:04
 26/26 anonim válasza:
Igazad van! De azt nem mondhatod, hogy nekem nincs..Termeszetesen mind2 oldalrol igy gondolom.
2011. okt. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!