Manapság már a szüzeket embernek se tekintik a legtöbben...
Mondjuk lány létedre előnyösebb helyzetben vagy. Nekem 23 évesen kb. 1% az esély arra, hogy változzon a helyzet, kivéve, ha fizetek.
2011. szept. 11. 17:26
4/26 anonim válasza:
szűz lánynak lenni dicsőség. én spec jobban szeretem az új dolgoat a használtaknál.
2011. szept. 11. 17:27
5/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, van, aki azt mondja, hogy dicsőség és megtiszteltetés, van aki pedig azt, hogy undorító, hogy összevérzi...
2011. szept. 11. 17:29
6/26 anonim válasza:
szerintem ép eszű ember nem mond iet főleg hogyha nézzük hogy a nőknek csaka 10% a vérzik első együttlétkor az is azért van mert a pasi figyelmetlen seg.gfej volt.
2011. szept. 11. 17:31
7/26 anonim válasza:
én nagyon szeretem a szűz lányokat, az uj jobb mint a bejáratott
2011. szept. 11. 17:31
8/26 Manesz válasza:
Én a lepedővérzés miatt a fürdőkádban vettem el barátnőm szüzességét.
2011. szept. 11. 17:32
9/26 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy vérzik, havonta egyszer ígyis-úgyis vérzik, akkor sem zavar. Az már inkább zavar, hogy eddig idióták voltak a szűz lányok, akikkel dolgom volt, úgyhogy maradok a tapasztaltaknál.
2011. szept. 11. 17:36
10/26 anonim válasza:
Bazzeg. Vérzik...és? Undorító? Bmeg..Mi lesz ha nem lesz majd annyi kaja, hogy elmehess a tescoba érte és kész? Hanem vadászni kell majd? Vagy egy egyszerű disznóvágásnál is fújolna az ilyen vagy mi a fszom? Mennyi nyomorék életképtelen papíron férfi nemű kislány van már...szégyen.
Egyébként nem számít, hogy szűz e vagy sem. Ha már talált olyat akivel úgy érezte, hogy le kell feküdnie, akkor lefeküdt, nem szűz. Nem baj. Ha nem talált, és még szűz, az sem baj. Ha nem talált, és már nem szűz...hát az attól függ, hogy hány pasi volt, és ki. :) De az...hogy a szüzesség hátrány legyen...nevetséges abszurdum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!