A fiúk tényleg nem szeretik a szűz lányokat?
Figyelt kérdés
Hallani pro és kontra is. De sokszor azt hallom, hogy sok velük a macera és véres lesz a lepedő...én már nem vagyok szűz, csak érdekel...2011. szept. 11. 17:23
11/26 anonim válasza:
Szerinted melyik jobb?? Aki szűz és büszke rá, vagy aki szűz és jajgat??? Szerinted melyik jobb, akik nem szűz, de másokon röhög, másokat bánt, vagy aki nem szűz és megérti, hogy vannak még szűz emberek??
12/26 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Neki igaza van. A hülye kis üres fejű gyerekek még ne d..janak, ha nem értik az emberi testet.
13/26 Tajparaszt válasza:
Aki szerint undorító az szerintem szűz vagy nem normális. Szerintem nagyon sokat jelent (sokat kéne jelentenie), hogy egy lány kivel fekszik le először.
14/26 anonim válasza:
Tapasztalt lánnyal jobb a szex.
Más kérdés mennyire van az embernek gusztusa tizenX-edikként bemenni ODA...
15/26 anonim válasza:
Egy lánynak a szüzessége a legértékesebb dolog amit adhat egy fiúnak. Nem csak a férfit határozzák meg a tettei hanem a nőt is nem mindegy h kivel csinálod elsőnek. Egyébként is egy igazi férfi a hónap minden napjában szereti a nőt:P:D
16/26 anonim válasza:
"Hát igen, van, aki azt mondja, hogy dicsőség és megtiszteltetés, van aki pedig azt, hogy undorító, hogy összevérzi..."
Egyik sem. Csak egy állapot, ami elmúlik.
Nem a szüzességgel van baj, hanem, hogy hónapokig kéreti magát.
17/26 anonim válasza:
Hónapokig? Az még talán oké...de vannak akik éveket! Az az igazán értelmetlenség, bár a "férfi" is tehet már az olyanról.
18/26 anonim válasza:
Szerintem a fiúk egy része azért nem szereti a szűzlányokat, mert irtó nagy macera velük eljutni az ágyig. És nem szeretnek várni! Szerintem nem a véres lepedő a gond, hanem az a sok nehézség, amit egy szűzlány "elvezetése" az első szexig jelent!
19/26 anonim válasza:
Ez igaz, mert ennyi idő alatt rengeteg könnyűvérű is összejön, meg pár normálisabb csaj, aki nem szopat hónapokig. Egyáltalán nem normális dolog valakit hosszú ideig váratni, ha elvileg szereti az illetőt.
20/26 anonim válasza:
figyelj aki úgy gondolja undorító meg macera az nem férfi,hanem egy éretlen gyerek még,egy normális férfinak dicsőség ha elveheti egy lány szüzességét,nagyon igyekeznek a kis 13-16 évesek minél hamarabb elveszíteni mert nem tudják sokkal többet ér egy 18-20 éves szűz az első barátjának mint ha már volt pár fiúja,nem beszélve arról.hogy idősebben érettebb,jobban tudja miről szól,igazából szerelemből veszti el.Szóval angy hülyeség hogy macera aki így gondolja az annyit is érdemel,hogy bulikban ribiket fektessen meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!