Hány évesen mentetek először prostihoz? Vagy hány évesen érdemes, ha nincs kivel?
Jaigen. 18éves vagyok, és nem találok normális 20-22éves srácot, mert inkább prostihoz mentek, mert "jobban megéri".
Soha büdös életben nem vártam el senkitől, hogy fizessen nekem, utálnám is, ha nem tudnék magamról gondoskodni.
Csak tudjátok, sírtok, hogy a barátnőt ideoda kell vinni, meg neadjisten, szeretni kell, hogy lefeküdjön veled. stb, stb.
Ne általánosítsunk már. Talán lehet nem diszkókban kéne barátnőt keresni.
Ja és úgy mondjuk egy 40év múlva, amikor mindenki körülöttetek házas, akkor is prostikhoz fogtok járni? Nagy életpálya. :)
Igényes nő meg nem fog olyannal lefeküdni, aki prostit dugott.
18/L
13:47-el nagyon egyetértek.
A prosti és egy "barátnő" között nincs semmi különbség, attól eltekintve hogy a barátnőre többet kell költeni és lehet hogy még a dugás előtt közli hogy:"Bocs,de beleszerettem egy másik fiúba..".Azt bazhatod a sok pénzt amit elszórtál rá.
Megházasodni meg teljesen felesleges.30 év házasság után már úgyis csak egy ráncos bocskor fog ott lenni az ember mellett.Akkor inkább már a dögös prostikat választja az ember...
13:47-es!!!! mozijegyért vársz szexet? jó nagy lúzer vagy, megérdemled, hogy prostihoz kelljen járnod
ha nem tudsz letenni semmit az asztalra (nem vagy kedves, jóképü, stb...), akkor ne csodálkozz...
bocsika
shanana, tegnap 16:05:
Tetszett a hozzászólásod :)
de lenne azért pár visszakérdezésem:
- nem találsz normális srácot, most őszintén szerinted akik itt prosti pártiak azok nálad a normális szintet ütnék meg?:) és ezzel nem őket akarom bántani, hanem a manapság a nőknél szokásos "normális" szinttel van a bajom, lassan csak 'Brad Pitt' lesz normális...
- a 40 év múlva prostizás még akkor is benne van a pakliban, ha egy tökéletes nőt vesz el feleségül :)
- Igényes nő meg nem fog olyannal lefeküdni, aki prostit dugott? ... szerinted hány igényes nő tudja a partneréről, hogy valóban volt-e már prostinál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!