25 évesen ciki szűznek lenni? 25/L
háát...őszintén szólván, elgondolkodna minden pasi, hogy miért is vagy az akit érdekelnél...
Kívétel!!! Ha a pasi is szűz!
De legtöbben azt gondolnák, hogy ronda vagy és azért vagy az...
most is gáznak érzem, prostizni akarok, majd lesz pénzem megyek is, 18 vagyok, fiú!
Csajozást meg gyakorolni fogom, de úgy gondolom egy menet szex feltolná az önbizalmamat :P
Nomális válaszokat kérek köszönöm!
nem vagyok ronda csak így neveltek . Amúgy én is cikinek érzem.
Nem ciki, csak előre is bocsáss meg, de hülye vagy ha annak érzed.
Miért ciki szerinted?
Neked kell megválaszolnod ezt. Szerintem különleges erény h ennyi idősen még az vagy. Ellenben fontos élettapasztalat lenne és felfedezés, ha elvesztenéd. CSAK azért mert ezt nevelték beléd, ne őrizgesd. Ha TE érzed úgy hogy nincs még itt az ideje h elveszítsd akkor viszont ne siess vele.
25 évesen egyedül azért lenne talán... hogy is mondjam... ildomos elkezdeni a nemi életet mert lassan közelítesz a harminchoz... ami után a biológiai óra komolyan felgyorsul. Uhh... De nehéz erre jó választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!