Miért kérdezik folyton, hogy gáz-e X-évesen szűznek lenni?
Ez mindenkinek a saját döntése kell legyen, egy kívűlállóra meg elvileg nem tartozik.
Ha meg valakinek szerető párja van, azt nem fogja zavarni, hogy a másik még szűz...
Olykor nyomasztóan kellemetlen érzés ebben a szexcentrikus világban 20on felül szűznek lenni. Én már csak tudom, és gyakran úgy érzem magam, mintha valami földönkívüli lennék.
23/F
Az eddigi válaszolóknak igazuk van. De kiegészíteném.
Nos, én is hasonló cipőben jártam, m int ők. A 21. születésnapom óta nem vagyok szűz. Előtte én is gyakran tettem fel itt ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. Igazából nemcsak ciki és gáz volt az egész, hanem még ott a bizonytalanság is. Feszült voltam emiatt. Valahogy le kellett ezt vezetnem. És valljuk be, hogy egy idő után a szüzesség nyomasztó tud lenni. Nem azért, mert a hülye kis tinik dicsekszenek azzal, hogy nincs meg az érettségijük, de már úgy b@sznak, mint nyulak. Hanem az egyedüllét és az az érzés, hogy senkinek sem kell az ember úgy, mint férfi/nő. Az ilyen kérdések lehetnek segélykiáltások is. Máshogy nem tud megnyugodni az ember.
21F
Tizenévesen sokan menőségből vesztik el a szüzességüket, legtöbbször nem a megfelelő partnerrel.
Aki huszonéves korára még szűz marad, az legtöbbször azért van, mert félénk és nehezen talál társat.
Az ilyen embereknek is bőven megvannak a vágyaik, de tartják magukat (és a leendő partnerüket) annyira, hogy ne feküdjenek le fűvel-fával, csak azért, hogy elmondhassák: már nem szüzek.
Ellenben valljuk be: nagyon rossz lelkileg, ha huszonéves vagy, vágynál egy társra, de nem jön össze, közben pedig a haverjaid vígan kufircolnak.
Ezért vannak az ilyen kérdések: egy kis megnyugvást tud adni, ha az ember látja, hogy más is van hasonló cipőben, ezzel kicsit könnyebb elviselni a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!