Miért kérdezik folyton, hogy gáz-e X-évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Ez mindenkinek a saját döntése kell legyen, egy kívűlállóra meg elvileg nem tartozik.
Ha meg valakinek szerető párja van, azt nem fogja zavarni, hogy a másik még szűz...
2011. jún. 27. 15:40
11/11 anonim válasza:
ugy csináltok, mintha az idös szüzeknek szempont lenne, hogy a megfelelö partnerrel csinálják? tök mindegy lenne már nekik, hogy kivel, de még ez sem jön össze. nekem 21 éves koromra sikerült csak, és sajnos egy olyan lánnyal, akinek kellettem.nem tehetem meg, hogy válogassak.azzal fekszek le, aki le akar velem. és hosszu távon a sexelés sem tett rendbe, mert továbbra sem tudok csajozni, nem választhatok én. egy okos, és szép lányt szeretnék, aki talpraesett. nagyon sok fiunak van ilyen barátnöje. csak nekem nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!