Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim folyton ki be járkálnak és semmit nem tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Léptem folyton ki be járkálnak,tök felesleges dolgokkal szoktak feltartani. Persze mikor rám jön,hogy én most önkielégítést akarok végezni,akkor meg félnem kell,hogy mikor nyitnak rám.Ha bezárom a szoba ajtót akkor még apámnak áll feljebb.Meg,hogy én hogy képzelem ezt...-.-"

16/L

2011. júl. 11. 11:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
Komoly problémák. Este gondolom nem járkálnak be. Napközben meg foglalkozz inkább értelmes dolgokkal.
2011. júl. 11. 11:25
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Csináld este, amikor már alszanak vagy tévéznek. Vagy csináld máshol.
2011. júl. 11. 11:26
 3/26 A kérdező kommentje:
akkor is ki be ki be -.- mindegy bezárom az ajtót azt leszarom őket-.-
2011. júl. 11. 11:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Csináld máshol! Csaj vagy, szinte bárhol megteheted! :)
2011. júl. 11. 11:29
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el kicsit ingerült lenni amikor bejönnek, tedd szóvá hogy már megint itt mászkálnak a semmiért(persze nem leharapni a fejüket de szolidan), de nem csak akkor amikor rádjön az önkielégítési vágy, hanem mindig és ebből lassan le kell h essen nekik hogy nem kéne így zavargatni téged már.
2011. júl. 11. 11:30
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer rajtakapnának, szerintem a szobád közelébe sem mennének többé meghívás nélkül.
2011. júl. 11. 11:49
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csináld a wc-ben, oda gondolom nem járkálnak be míg épp a dolgod végzed...
2011. júl. 11. 11:50
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
este is zavarnak mikor lefekszel aludni? már bocs de ez azért bunkóság :S nem tartják tiszteletben a magán szférádat, ami egy tininek elég fontos.
2011. júl. 11. 11:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én mit szóljak? Nekem még szobám sincs, egy szobában vagyok anyuval, ráadásul a munkája miatt csomószor jönnek hozzánk vendégek, akik a "fejem fölött" próbálnak, és az én ágyamon ülnek. :)
2011. júl. 11. 11:58
 10/26 A kérdező kommentje:
Már volt h rajta kaptak.. Erre nem h becsukták volna az ajtót és elmentek volna hanem megkérdezték,hogy te mit csinálsz?-.-
2011. júl. 11. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!