Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim folyton ki be járkálnak és semmit nem tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Léptem folyton ki be járkálnak,tök felesleges dolgokkal szoktak feltartani. Persze mikor rám jön,hogy én most önkielégítést akarok végezni,akkor meg félnem kell,hogy mikor nyitnak rám.Ha bezárom a szoba ajtót akkor még apámnak áll feljebb.Meg,hogy én hogy képzelem ezt...-.-"

16/L

2011. júl. 11. 11:21
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

szia!

Mivel lány vagy, inkább anyukáddal próbálj meg erről beszélni(már ha lehetséges)

Mondd el neki hogy milyen vágyaid vannak, mire kéne nekik is ODA figyelni. Nem hinném hogy ép eszű szülők nem értenék meg.

Egy fiatal Tininek valóban fontos lehet az egyedüllét és meg kell érteni a szülőknek.

Az meg hogy meg kérdezték hogy mit csinálsz , vissza kérdezhettél volna hogy ők nem csináltak - csinálnak ilyet soha?

Sok sikert

2011. júl. 11. 12:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Pff.. .Hát amit leírtál kérdező az kib*szott nagy bunkóság volt tőlük... Mintha az apád nem verte volna a farkát annó még a te korodban komolyan úgy csinálják... Ez is a kereszténység miatt van. Japánban például nincs kereszténység, ergó ott ez nem is olyan tabu téma. Nem értem itt mi a francért kell ezt csinálni...
2011. júl. 11. 12:36
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
na ne legyél már ilyen istenem...képzeld, én a szüleimmel élek egy szobába, megoldom. te is meg tudnád ha nagyon akarnád. nincs nagyobb problémád?
2011. júl. 11. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Így van! meg tudnád oldani ha nagyon akarnád!
2011. júl. 11. 12:59
 15/26 A kérdező kommentje:
mindegy megmondtam,hogy hagyjanak néha már békén és ne járkáljanak ki be. bezártam az ajtót. mert kopogni nem tudnak. azt mondták jó. XD
2011. júl. 11. 13:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ülj be hozzájuk néhányszor tévézni amikor éppen szexelnek. Kérdezd meg mit csinálnak, majd helyezd magad kényelembe:D Lehet többet ők sem mennének be hozzád:D
2011. júl. 11. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó ez jó! Ezt tényleg csináld meg! A hivatalos lefekvés után ugorj be hozzájuk ha kiküldenek, mondd hogy ők sem mentek ki a szobádból mikor megkérted rá őket.
2011. júl. 11. 13:27
 18/26 anonim ***** válasza:
4%
Ha gondolod én tudok olyan helyet keriteni, ahol nyugodtan csinálhatod, akár velem együtt is. Írj privit, ha érdekel.
2011. júl. 11. 15:19
 19/26 A kérdező kommentje:

15:19!

Menj a p*cs*ba..

2011. júl. 11. 15:30
 20/26 B. Elek válasza:
0%
Akár nálunk is csinálhatod :P
2011. júl. 11. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!