Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim folyton ki be járkálnak és semmit nem tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Léptem folyton ki be járkálnak,tök felesleges dolgokkal szoktak feltartani. Persze mikor rám jön,hogy én most önkielégítést akarok végezni,akkor meg félnem kell,hogy mikor nyitnak rám.Ha bezárom a szoba ajtót akkor még apámnak áll feljebb.Meg,hogy én hogy képzelem ezt...-.-"

16/L

2011. júl. 11. 11:21
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Engem tegnap rajtakaptak. Epic fail volt, égett a pofámról a bőr. 16F
2011. júl. 12. 02:49
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

ordíts rá egyikre hogy: ANYU MOST ROHADTUL KI KELL VERNI A PUNCIM SZAL KÍVÜL TÁGASABB!!

Én kajak elküldöm má őket ha benyitnának, de am nekem jó mert hallom a lépcsőn ha jönnek xD

üdv f17

2011. júl. 12. 02:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Igazán megérthetnék, hogy mindenkinek szüksége van egy intim szférára, egyedüllétre.
2011. júl. 12. 08:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
tegyél ki egy papírt az ajtódra h : "MASZTURBÁLOK NE GYERE BE!"
2011. júl. 12. 14:44
 25/26 A kérdező kommentje:
XD
2011. júl. 12. 15:25
 26/26 anonim válasza:
100%

Szerintem meg magasról szard le és ne foglalkozz velük.

Ha szép vagy nincs mit szégyellned.

Aztán még köszönj rá ha benyit.Szia anyu beszállsz te is,vagy ide hívjuk még aput is.

2011. júl. 12. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!