18 évesen nagyon ciki még szűznek lenni?
Kérlek ienen ne gondolkodj,nem ciki.Szerintem egy tiszteséges lány vagy aki nem ugrik egyből az első fa.....ra
meglátod megtalalod az igazit,20 leszek fiu vagyok és én is szüz vagyok.nem vagyok csunya,jol öltözködöm minden.De eddig csak olyan barátnöim voltak akik vagy tapasztalatlanok,vagy k...k.Ha meg enkem k..a kell akkor szerzek az ut szélén.Keresem az igazit,idövel ugyis megtalálm :) szép napot 20/f
És mégis ki mondja meg h ciki ?:O Ha TE annak érzed , akkor bizony ciki, ha nem érzed annak akkor nem az...
Én annak érezném a helyedben ,de látod vannak itt olyanok akik 23 évesen szüzek és mégsem érzik cikinek!
én is az vagyok még, és sok haverom is:D és aztán?:D lehetőségem talán már lett volna, de mindenképp a barátnőmmel szeretném elveszíteni, az meg most nincs:D hidd el, hogy meglepődnél, ha tudnád, milyen sok 18 éves, vagy még idősebb szűz van:D
F/19
Nem, nem ciki :) Inkább az hogy ezt feltételezed. Én spec örülnék ha megtudnám hogy a barátnőm 18 évesen még nem volt senkivel...ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!