Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok,14 és 18 éves...

Mit gondoltok,14 és 18 éves kor között hány évesen veszítse el egy lány a szüzességét?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 23:28
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én 14 (majdnem 15) évesen úgy érzem, hogy készen állok a sexre. Azt hiszem megértem, vagyis lelkileg. Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de én így. Most már csak a megfelelő pillanatot várom, még az sem zavarna, ha nem az igazival veszíteném el. Sőt, azt sem bánnám, ha egy éjszakás kaland lenne. Valahogy nem nagyon izgat a szüzességem, egyszer úgyis eljön, aminek el kell jönnie. (Szerintetek ez ciki, vagy gyors,felelőtlen döntés?)

14 éves koromhoz képest elég sok dolgon túl vagyok már.

Eddig még semmit nem bántam meg, remélem így lesz a következőkben is.

..,mivel mindenki csinálja és szeretni, ezért szerintem nem lehet az olyan borzalmas. Szenvedély! :/ Akarom..

2011. ápr. 24. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!