Mit gondoltok,14 és 18 éves kor között hány évesen veszítse el egy lány a szüzességét?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 23:28
1/11 anonim válasza:
Én személy szerint eldöntöttem, hogy 16 éves korom környékén akarom elveszteni, de ez személyfüggő. Ha már úgy érzed, felkészültél rá, akkor mehet a dolog (persze csak ha nincs egyéb külső probléma az ügyben:)).
2/11 timido válasza:
A szüzesség elvesztése nem korhoz kötött. Szerintem akkor a legideálisabb elveszteni, amikor úgy érzi az ember, hogy már testileg és lelkileg is készen áll rá, és ha meg van az az ember, akinek képes odaadni. Sajnos vannak olyan emberek, akik vagy lelkileg, vagy testileg nincsenek készen. De valaki még szellemileg sem... De ha már annyira ragaszkodunk ahhoz, hogy hány évesen, akkor szerintem 16-17 évesen veszti el a legtöbb ember, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ekkor KELL. Vannak 20 évesek is, akik még szüzek, sőt biztosan vannak 30 évesen is. Szóval inkább essen úgy át rajta az ember, hogy élvezze, mintsem hogy ne élvezze, és ez hatással legyen a következő szexuális együttlétekre is.
3/11 anonim válasza:
17! Minél később annál jobb! Az ilyet nem szabad elkapkodni, teljesen meg kell érni rá. Akkor lesz igazán élvezetes.. na meg persze akkor ha tényleg igazán szerelmes és biztos, komoly kapcsolata van, nem csak pár hetes futó kaland!
4/11 anonim válasza:
Pontosan akkor, amikor eléri a 16 éves, 111 napos 8 óra 29 perc 8 másodperces kort.
5/11 anonim válasza:
17-19, szerintem ez az idealis. amikor mar lelkileg is erett vagy, nemcsak testileg. de szemelyfuggo is vmennyire.
de 16-17 elott xtem semmikepp.
6/11 anonim válasza:
Én pasi vagyok és 17 és fél évesen veszítettem el a kedvesemmel együtt, aki szintén annyi volt. ;) Azóta is együtt vagyunk, már 10 éve...
7/11 anonim válasza:
én 16 (majdnem 17 ) évesen vesztettem el . és sztem ez ideális.
8/11 anonim válasza:
én 15 éves voltam.nem bántam meg.de egyébként a szüzesség elvesztése nem korhoz kötött.mindenki akkor veszíti el (jobb esetben) amikor már érettnek érzi magát.kivételek a kis pic*ák,akik a diszkóban du*nak a wcben,mert az annyi menő..pff
10/11 anonim válasza:
én 14 évesen tettem. a lényeg h érezd h akarod és h a megfelelő emberrel akit szeretsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!