Fél éve vagyok együtt a barátommal, mit tegyek?
Anyáék szigorúan úgy neveltek hogy házasságig tartsam meg, ott aludni is csak úgy engedtek el hogy nem fekszem le vele, de már nagyon közel járunk, nem tudom alapból Ő mit gondol róla, mert még egyszer sem próbálkozott (a barátom 20/F), csak szép lassan egyre többet csinálunk. Persze úgy hogy mindig Ő kezdeményez, én meg nem tudom hogy akarom e, mert ha már 'ott' vagyunk, nagyon közel, mindig undorodom tőle, utólag viszont mindig megbánom hogy nem léptünk. Ez normális? Ha nincs ott utólag visszagondolva nagyon kívánom, ha ott van undorodom a szex-től, még nem voltunk együtt (még szűz vagyok, Ő már nem, de alig van tapasztalata).
Ezek alapján mikor feküdjünk le és hogy, ti mit tanácsoltok hogy mikor-hol? És hogy az utolsó mondat alapján ez normális?
16/L
Figyelj ne tedd meg még legalább 1 évig,sőt lehet ne is ezzel a sráccal a következők miatt.
1.bizonytalan vagy
2.itt kérdezed meg
3.még csak 16 vagy nem kell sietni
4. ha undorodsz a szextől akkor még nagyon is ráérsz,nehogy rossz élményed maradjon belőle
5.félév az nem sok idő
6.lehet nem vonzódsz annyira a sráchoz,nem vagy igazán szerelmes azért undorodsz tőle
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!