Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki 33 évesen még szüznek lenni?

Ciki 33 évesen még szüznek lenni?

Figyelt kérdés
33\F
2011. aug. 6. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
Igen. Ne verd nagy dobra es dolgozz rajta hogy ne legyel az.
2011. aug. 6. 14:23
 12/23 anonim ***** válasza:
11%
Eléggé az.
2011. aug. 6. 14:27
 13/23 anonim válasza:
0%
Hát, elgondolkodtató inkább. miért vagy még az? csúnya vagy? meleg?
2011. aug. 6. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Csak az a ciki, h csúnya vagy és pénzed sincs. Legalábbis a nők szemében ciki.
2011. aug. 6. 14:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Ez nem "cikiség" kérdése szerintem. Nincs kiírva rád, hogy "SZŰZ VAGYOK". Ezért senkinek semmi köze hozzá. Ha eddig nem annyira vágytál még rá, az is a te dolgod.

De ha igen, akkor meg tegyél ellene! :)

Az igaz, hogy ne legyél válogatós, a hétköznapi nők nem egyenlőek a Playboy nyuszikkal. :D Egy normális, kedves, ápolt nőt keress, szerintem rengeteg ilyen egyedülálló nő van az országban/világon.

Sok sikert!!!! :)

2011. aug. 6. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
33 évesként a szüzesség azt jelenti, hogy nem jár társaságba az adott személy, befelé fordulós alkat = igen, szerintem nagyon gáz.
2011. aug. 6. 14:45
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
IGEN!
2011. aug. 6. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
GÁZ! LÚZER, ismétlem LÚZER egy 33 éves szűz férfi :)
2011. aug. 6. 14:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést, amúgy 33 évesen már magadtól is tudhatnád, hogy mi ciki és mi nem. Attól függ te cikinek tartod vagy sem. Mondjuk fogalmam sincs, hogy hogyan lehet az, hogy 33 évesen még mindig szűz vagy, de ez a saját mgánügyed. Egyébként ahogy azt már említettem, az a ciki, hogy ezt kérdezted.
2011. aug. 6. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésed a ciki, meg hogy mások véleményével foglalkozol, és ez nem lúzerség kérdése, semmi meglepő nincs abban, ha nem akarsz megdugni olyan nőket, akiket öt perc múlva úgy is elfelejtenél, csak egyesek ettől érzik magukat menőnek, ha meg meglátnál egy nőt aki nagyon tetszene, akkor azt úgy is éreznéd, egy olyan nő akitől semmit nem akarsz, meg is értelek, más részt ez mindenkinek a saját dolga, senkinek ne tűrd el ha szekál emiatt.

21/F

2011. aug. 6. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!