Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kell a farkamon a bört...

Kecske99 kérdése:

Hogy kell a farkamon a bört elszakítani hogy ne fájon egy hétig?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 00:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Sztem ez a szöveg teljesen rendben van és lehet mondani

(:

Sok sikert és jobbulást mindenkinek

2011. aug. 1. 02:19
 32/41 A kérdező kommentje:

jaa értem :)

Háát van benne valami h már tudják :D

2011. aug. 1. 02:20
 33/41 A kérdező kommentje:
Kösziiii és köszi h segítettél a parámat lecsillapítani ;)))))
2011. aug. 1. 02:23
 34/41 anonim ***** válasza:

Figyu, nem érdemes azon parázni, hogy a szüleid mit gondolnak. Ők is voltak fiatalok, és ne hidd, hogy ők nem maszturbáltak. Biztos vagyok benne, hogy teljesen normálisan fognak a szüleid és az orvos is állni hozzá, mivel a maszturbálás egy teljesen normális dolog, mindenki csinálja. Az orvos nem fogja megkérdezni, hogy mit csináltál akkor, amikor észrevetted. Nagy valószínűséggel a szüleid sem, de ha igen, akkor sem lesz belőle semmi probléma, ha elmondod. Annak idején én is tökre paráztam ezen a maszti-témán, azt hittem, hogy ez egy nemnormális dolog ilyen fiatalon, de az.

Szóval no para és menj el orvoshoz.

Jobbulást!

2011. aug. 1. 02:49
 35/41 A kérdező kommentje:

Jaja lehet elmondom majd :)és tényleg sokat segített amiket írtál;)

Kösziii

2011. aug. 1. 02:56
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen fitymaszüküketed van...énis azt hittem,hogy nekem azvan,elmentem dokihoz és csak a fitymafék a rövid,beavatkozás nem fáj kapsz ézéstelenitőt,de ha jól tudom altathatnak is de felesleges..habár senkinek nem kívánok oda ijnyekciot..xd amúgy én időpontomat is lemondtam mert pár szex után magától kinyúlt
2011. aug. 1. 03:11
 37/41 anonim ***** válasza:

Kórházban ingyen csinálják, maszek orvos csinálja pénzért.

Egyébként nem tudom, miért van benned ekkora para,hogy ne tudják meg a szüleid,hogy önkielégítést végzel :D

Hisz ez tök rendbe van!:) Egyébként hány éves vagy??

Nekem régen az egyik osztálytársamnak levágták az egyik heréjét, hidd el,hogy az sokkal kellemetlenebb egy másodikas kisfiúnak. Másik osztálytársamnak fitymaszűkülete volt, elment orvoshoz 10 perc alatt megcsinálták, altatás nélkül nem nagy dolog,slusszpasszkész.

2011. aug. 1. 05:09
 38/41 anonim ***** válasza:
legtobb embernek nincs fitymaszukulete, csak azt hiszi. 80% haza is kuldi a doki, hogy minden rendben.
2011. aug. 1. 05:17
 39/41 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt/van hogy csak a feléig tudom hátrahuzni a makkon,de nem olyan vészesen,tehát a sperma kitud jutni és a szexben sem akadályoz, azóta kicsit lazább is lett. Nekem nem kellet orvos.

De a műtétnél pedig 1-2 héti pihenned kell. utána pedig tiszta, De anno amikor az orvost meg fontoltam én is aggódtam hogy ha szabadon lessz a makk,akkor nem e fogja a boxer dörzsölni,mert érzékeny dolog. Állítólag nem dehát tudja a fene :D

2011. aug. 1. 10:51
 40/41 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el, különben csak rosszabb lesz. Nekem megcsinálták tavaly. 1 hétig szar de utána már soha nem lesz ilyen problémád.
2011. aug. 1. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!