Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kell a farkamon a bört...

Kecske99 kérdése:

Hogy kell a farkamon a bört elszakítani hogy ne fájon egy hétig?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 00:37
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom hogy mondjam el hogy hogy vettem észre:///Mert hát kicsit parázok mert csinálok néha kielégülést:////////
2011. aug. 1. 01:52
 22/41 anonim ***** válasza:

A doki ezen nem fog viccelődni. Nem úgy képzik őket. Ha el is mondanád hogy maszatolsz akkor se lenne semmi. De nem kell arról beszélni, hogy vetted észre úgyis tudja magától. Meg nekünk azt tanították még régesrég általánosba, hogy tisztálkodásnál hátra kell húzni a fitymát és meg kell mosni ami alatta van, mert oda gyűlnek még aszem hámsejtek meg ilyen váladékok és ez egy ilyen alapvető tisztálkodási dolog, hogy megmossuk így a micsodánkat. És azt is mondták, hogyha valakinek nem jön hátra így tisztálkodás közben, akkor az menjen dokihoz. Szal a doki azt is hiheti hogy tisztálkodás közben fedezted fel, de valszeg nem fogja megkérdezni hogy jöttél rá. Úgyis tudja hogy kielégülsz időnként (:

Meg mindenkinek fel szokott állni, most ezen nincs mit parázni. De akár nyugodtan mondhatod az igazat, hogy maszatolás közben jöttél rá és szeretnéd tudni hogy a beavatkozás után mikor csinálhatod újból. A dokik nagyon normálisan állnak az ilyesmihez, legalábbis szerintem.

2011. aug. 1. 02:04
 23/41 anonim ***** válasza:
Viszont nekem nincs személyes tapasztalatom, mert nem volt ilyen problémám, de ha egy ismerősömnek vagy barátomnak lenne, akkor neki is ezt mondanám, amit neked.
2011. aug. 1. 02:04
 24/41 anonim válasza:
én erre rákérdeznék még nincs kedvem topikot nyitni. szal lankadt állapotban elégjól hátramegy de ha áll az őrmester akkor már csak félig a makkon az baj lehet?
2011. aug. 1. 02:05
 25/41 A kérdező kommentje:

köszii:))

De én nem az orvostól parázok:D hanem a szülöktől:DD

Meg a lové láttam azon az oldalon 100ezer egy alatással vagy mi

2011. aug. 1. 02:07
 26/41 A kérdező kommentje:
Igen nekemis aza problémám hogy félig megy hátra állóhelyzetbe, amikor meg semmi akkor simán hátra megy
2011. aug. 1. 02:11
 27/41 anonim válasza:
én rövid fitymafék re tippelnék. nálam is ez a probléma csak én nem tudom hogy mondanám el anyámnak.
2011. aug. 1. 02:13
 28/41 anonim ***** válasza:
Sztem nekik is elmondhatod hogy valami baj van a szerszámmal, ahogy észrevetted.
2011. aug. 1. 02:13
 29/41 A kérdező kommentje:
Sztem csak annyit mondj h zuhany alatt észre vetted h az őrmester áll és megakartad mosni de nemtudtam hátra huzni.De eszt apádnak mond mert anyud sztem nem ért ehhez.Ez csak egy tipp én így fogom megmondani :D Nem fogom elárulni h kielégítem magam.xd
2011. aug. 1. 02:16
 30/41 anonim válasza:
tudják hogy csinálod:D ez nem kérdéses. viszont elváltak:D anyámmal élek szóval. jah:D
2011. aug. 1. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!