Hogy kell a farkamon a bört elszakítani hogy ne fájon egy hétig?
A doki ezen nem fog viccelődni. Nem úgy képzik őket. Ha el is mondanád hogy maszatolsz akkor se lenne semmi. De nem kell arról beszélni, hogy vetted észre úgyis tudja magától. Meg nekünk azt tanították még régesrég általánosba, hogy tisztálkodásnál hátra kell húzni a fitymát és meg kell mosni ami alatta van, mert oda gyűlnek még aszem hámsejtek meg ilyen váladékok és ez egy ilyen alapvető tisztálkodási dolog, hogy megmossuk így a micsodánkat. És azt is mondták, hogyha valakinek nem jön hátra így tisztálkodás közben, akkor az menjen dokihoz. Szal a doki azt is hiheti hogy tisztálkodás közben fedezted fel, de valszeg nem fogja megkérdezni hogy jöttél rá. Úgyis tudja hogy kielégülsz időnként (:
Meg mindenkinek fel szokott állni, most ezen nincs mit parázni. De akár nyugodtan mondhatod az igazat, hogy maszatolás közben jöttél rá és szeretnéd tudni hogy a beavatkozás után mikor csinálhatod újból. A dokik nagyon normálisan állnak az ilyesmihez, legalábbis szerintem.
köszii:))
De én nem az orvostól parázok:D hanem a szülöktől:DD
Meg a lové láttam azon az oldalon 100ezer egy alatással vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!